Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yksilöllistä vuokrauspalvelua

Asiantuntijapalvelut, Asuminen, Erikoisliikkeet

Kuopion Vuokrakonsultti on paikallinen, yksityinen yritys, jossa koulutettu henkilökunta palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti koko vuokrasuhteen ajan.

Asuntovuokrausmarkkinat ovat vilkkaat, ja Kuopion Vuokrakonsultin takana on ennätyskesä. Yrityksen asiakaskunta on kasvanut, mikä perustuu sekä vuokranantajien että vuokralaisten hyvään ja joustavaan palveluun.
Vuokrakonsultilla on pitkä alan kokemus, vankka ammattitaito ja henkilökohtainen palvelu. Lisäksi välityspalkkio on kiinteähintainen ja kilpailukykyinen.
– Olemme paikallinen yksityinen yritys ja palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti. Olemme myös alan ainoa kuopiolainen yritys, joka on erikoistunut pelkästään asunnonvuokraukseen ja siihen liittyvään oheistoimintaan. Kuopion Vuokrakonsultti onkin vakiinnuttanut asemansa merkittävänä asuntojen vuokravälittäjänä Kuopiossa, yrittäjä Juhani Hippi kertoo.

Asunnon kunto ratkaisee

Juhani Hipillä on viesti vuokranantajille:
– Vuokra-asuntojen tarjonta Kuopiossa on kasvanut uudistuotannon vuoksi. Niinpä vanhemmat vuokra-asunnot kannattaa pitää hyvässä kunnossa, jotta vuokralaiset viihtyisivät asunnossa pitkään. Jos vuokrattava asunto kaipaa päivitystä, annamme mielellämme neuvoja remontin toteuttamisessa.
Vuokrakonsultin asiakkaina on yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja sijoitusyrityksiä. Vuokralaisasiakkaat valitaan huolella, ja lopullisen päätöksen tekee vuokranantaja.
– Olemme vuokranantajan tukena koko vuokrasuhteen ajan. Tarvittaessa neuvomme myös sijoitusasuntojen hankinnassa.

p
Kuopion Vuokrakonsultti/
Isännöintisatama Oy

Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
vkinfo@vuokrakonsultti.com
www.vuokrakonsultti.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.