Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yrityksen luotettava talouskumppani

Asiantuntijapalvelut, Erikoisliikkeet

Marraskuun alusta toimimme Kuopiossa Niiralankatu 11:ssä uusissa tiloissa, jotka antavat mahdollisuuden toiminnan laajentamiseen, toimitusjohtaja Jani Tikkanen esittelee.

Talouspalvelut TiMa Oy on yrityksen tilitoimistokumppani, joka tarjoaa henkilökohtaisia, paikallisia ja luotettavia taloushallintopalveluja. Yritys palvelee asiakkaitaan Kuopiossa, Iisalmessa ja Siilinjärvellä.

Vuonna 1981 perustettu Talouspalvelut TiMa Oy suuntaa palvelunsa erityisesti yrityksille ja elinkeinonharjoittajille. Se tarjoaa asiakkailleen perinteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi esimerkiksi veroneuvontaa ja talousohjausta henkilökohtaisella palvelukonseptilla.

Aina ajan tasalla

Tilitoimiston henkilöstön kouluttautuminen ja lainsäädännön seuraaminen on erittäin tärkeää menestykselliselle toiminnalle. TiMan toiminnan laadun varmistavat kattavat ja nykyaikaiset taloushallintojärjestelmät, jonka osia myös asiakkaat voivat ottaa käyttöönsä.
– Me perehdymme tarkasti jokaisen asiakkaamme liiketoimintaan aloituspalaverissa. Palveluumme kuuluvat myös hyvät ja tehokkaat raportit, joiden perusteella asiakkaamme näkevät yrityksensä ajantasaisen tilanteen ja voivat tehdä omia suunnitelmiaan ja ratkaisujaan, TiMa Oy:n toimitusjohtaja Jani Tikkanen kertoo.
– Alalla tapahtuu koko ajan muun muassa lainsäädännön muutoksia, joista yritysten ja yrittäjien täytyy olla hereillä. Esimerkiksi vuoden 2020 heinäkuun loppuun mennessä osakeyhtiöiden täytyy ilmoittaa tosiasialliset edunsaajansa eli ne osakkaat, joilla on yli 25 prosenttia yhtiön todellisesta äänivallasta.
TiMan asiakkaat edustavat eri yhtiömuotoja ja toimialoja pääasiassa Pohjois-Savon talousalueella. Yrityksellä on erityisosaamista muun muassa erilaisten yhdistysten ja urheilutoiminnan taloushallinnosta. Asiakkaana on muun muassa Krista Pärmäkoski Oy.

Kuopiossa uusiin tiloihin

TiMa työllistää nykyisellään yhteensä 12 työntekijää. Yritys siirtyy Kuopiossa marraskuun alussa uusiin tiloihin Niiralankatu 11:een, jolloin myös asiakas- ja henkilöstömäärää voidaan kasvattaa yrityksen strategian mukaisesti.

p
Talouspalvelut TiMa Oy

Siilinjärvi
Isoharjantie 6 S1-rakennus, 71800 Siilinjärvi
Kuopio
Niiralankatu 16, 70600 Kuopio
Iisalmi
Kirkkopuistonkatu 21 (2. krs), 74100 Iisalmi
ma – pe klo 8 – 16
puh. 010 239 7370
toimisto@tima.fi
www.tima.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.