Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yritysten kehittämispalvelut – hyvät eväät eteenpäin

Asiantuntijapalvelut, Yrityspalvelut

Jari Vitikainen.

Pohjois-Savon ELY-keskuksen tarjoamat yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, joilla on potentiaalia liiketoimintansa kehittämiseen.
Kehittämispalvelut tarjoavat konkreettista hyötyä yrityksen kehittämistarpeissa ja muutostilanteissa. Asiantuntijoina toimivat ELY-keskuksen hyväksymät, kokeneet yrityspalveluiden tarjoajat.
– Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jolla pystymme tukemaan hyvin monenlaisia yrityksiä niiden kehityksessä aina yhden henkilön yrityksistä lähtien. Tavoitteena on lisätä yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä ja tuottavuutta, yrityspalvelupäällikkö Jari Vitikainen kertoo.

Sparrausta yrityksen kehittämiseen

Usein kannattaa aloittaa tekemällä analyysi, jossa käydään läpi yrityksen tilanne ja tulevaisuuden näkymät. Tämän pohjalta tehdään suunnitelma siitä, millaiset palvelut auttavat yritystä parhaiten eteenpäin.
– Tarjoamme palvelussa vahvan valtion tuen, jopa 80 prosenttia kustannuksesta ja yritys saa ulkopuolisen asiantuntijan apua toiminnan kehittämiseen ja ajatusten sparraamiseen. Kehittämiskohteita voivat olla esimerkiksi yrityksen kasvu ja kannattavuuden parantaminen, yritystoiminnan uudistaminen tai vaikkapa kansainvälinen markkinointi.
Kehittämispalveluja hyödyntääkseen toiminnan ei tarvitse tähdätä kansainvälisille markkinoille, vaan yhtä hyvin niitä voivat hyödyntää paikallisesti toimivat yritykset. Helppo hakemuksenteko ja nopea päätöksentekoprosessi takaavat, että yrityksen nopeastikin muuttuviin tilanteisiin voidaan tarjota apua joustavasti. Yritys voi saada kolmen vuoden aikana varsinaiseen kehittämistyön tekemiseen yhteensä 15 konsultointipäivää.
– Kehittämispalvelut on meille tehokas työkalu vaikuttaa alueen elinkeinoelämään ja työllisyyteen. Vuosittain palvelujamme käyttää Pohjois-Savon alueella noin 200 yritystä.

p
Pohjois-Savon ELY-keskus

Jari Vitikainen
Yrityspalvelupäällikkö,
Yritysten kehittämispalvelut
p. 0295 026 644

Kirsti Paajanen
RekryKoulutus, TäsmäKoulutus, MuutosKoulutus
p. 0295 026 084

Timo Soininen
RekryKoulutus
p. 0295 026 084

etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.