Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Yritysten luottotukku

Asiantuntijapalvelut, Yrityspalvelut

Tarpal-Systeemalta löytyvät nyt myös toimistotarvikkeet, laajasta valikoimasta ja kilpailukykyisin hinnoin, Sirpa Kähäri lupaa. Taustalla näkyy myös murto-osa puhtausalan tuotteiden laajasta valikoimasta.

Yrityksissä tarvitaan päivittäin monenlaista tavaraa. Helpointa on, kun kaiken saa tukkuhintaan samasta paikasta yhdellä laskulla. Joensuulainen Systeema Oy ja kuopiolainen Tarpal Oy ovat nyt Tarpal-Systeema Oy, joka tarjoaa Kuopion alueella yritysten päivittäisiin tarpeisiin vastaavan tuote- ja palvelukokonaisuuden.

Toimistotarvikeliike Systeema Oy on toiminut Joensuussa vuodesta 1981 ja kuopiolainen Tarpal Oy on myynyt puhtausalan tuotteita Pohjois-Savon alueella jo vuodesta 1991. Yritykset yhdistyivät vuodenvaihteessa ja ne muodostavat nyt Tarpal-Systeema Oy:n. Vahva itäsuomalainen yritys tarjoaa Kuopion alueen yrityksille laajan valikoiman toimistotarvikkeista toimistokalusteisiin sekä puhtausalan tuotteisiin. Myös kahvikoneet ja tarvikkeet sekä työhyvinvointiin liittyvät tuotteet kuuluvat valikoimiin.

Säästöä yhdellä laskulla

Toimitusjohtaja Matti Turunen kertoo Tarpal-Systeeman panostavan monipuolisen valikoiman lisäksi ennen kaikkea asiakaspalveluun. Sen ydin on, että tavaraa on hyllyssä ja se myös löytyy nopeasti ilman päivien odotusaikoja. Kauppaa käydään perinteisesti puhelimitse ja sähköpostilla, mutta yhä enemmän todella helppokäyttöisen verkkokaupan (www.systeema.fi) kautta, josta löytyy noin
10 000 tuotetta kuvineen.
– Meille on kunnia-asia olla kivijalkakaupan notkeudella palveleva tukkuliike, josta asiakas saa tarvitsemansa tuotteen heti mukaansa tai sitten me toimitamme tilaukset suoraan yrityksiin. Säästöä kertyy monesta suunnasta, kun paperitavaraa ei tarvitse hakea yhdestä, pesuaineita toisesta ja vaikkapa kahvipaketteja kolmannesta paikasta. Kaikki hoituu yhdellä laskulla oman tilin kautta. Tarpalin tuttu henkilökunta jatkaa edelleen vanhaan malliin. Valikoima vain on aikaisempaa tuntuvasti monipuolisempi, kun kaksi kokenutta toimijaa on yhdistänyt voimansa, Turunen kertoo.

p
Tarpal-Systeema

Lönnrotinkatu 2, 70500 Kuopio
Puh. 017 264 2900
tarpal@systeema.fi
www.systeema.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.