Valikko Sulje

Savolaenen rakkaas-horoskooppi kesälle 2021

Häränjunttura (21.4.–20.5)
Pitkän talaven oot puskenna piätäs pakkasen panemaan petäjään, nyt on aeka hellittee että ee niskat oo jäekkänä suven suapuissa. Kun herkiät puhisemasta, mää tiij vaekka eessäs seisoes jottaen kaanista ja silimäs nuljahtas ihastuksesta nurin.

Kaksonen (21.5.–21.6.)
Kaksonen on tänä kesänä oekee rakkauven apostoli. Pakastimen puolella talletettu pumppus alakaa sulloo ja läpättää elokuulle männessä kovilla kierroksilla.

Rapu(22.6.–22.7.)
Vesissä väejymällä se paras sualis tulloo, sen tietää rapu jos kuka. Kun järvet ja lammet oekein kunnolla lämpijää, kannattaa hakkeutua rantavessiin ja kun hyvä sualis on kohalla, niin eikun naps vuan ja itelle.

Jellona (23.7.–22.8.)
Leijona-puteli poes povesta, se on nyt valttia. Hulumuava harja kannattaa kammata ja kynnet leikata. Suuhun jottaen raekastavvoo, että henki ee haese ihan antiloopin pakaralle. Sitten vuan isket silimee ja naukaset niin kiinni on.

Impi (23.8.–23.9.)
Impi Umpilampi pelloo tänä kesänä varman piälle. Järjestelmällinen kun on, niin kiertää lavoilla ja keikoilla aena kun vuan suinnii kerkijää ja piäsöö. Mussiikin iärellä onnii sitten mukava loksaatella hurmoovia sanontoja samanhenkisessä seurassa.

Puntarj (24.9.–23.10.)
Puntarin kanssa ee nyt tapella, päenvastoen. Puntari on avulias ja punnihtoo mielellään jos näkköö jollaen mukavalla immeisellä ison kalanmätjäkkeen. Siitähän se ylleesä alakaa homma lutviutua.

Skorppijooni (24.10.–22.11.)
Skorppijoonia laalattaa, ohan Ponssella tuas uus mehtäkone ja saksalaenen viiksihevi on vieläe vuan voemissaan. Vaekka on pikkusen pisteliäs ja vähän pelätty, ee kannata arastella mittään. Huastaesille vuan ja sakset napsammaan.

Jouskarj´ukko (23.11.–21.12.)
Kesäaekaan on hyv ä tähtäellä liikkuvaannii mualiin. Kuhan vuan pittää silimän kirkkaana ja vetokäen jämäkkänä, niin eekun vuan sualista kuatuu ja lystiä riittää pitkälle syksyyn. Jous kyllä kannattaa kiristee jo ennen juhannusta, ettei räpsäätä näpille kun taekoja tehhään.

Hirvi (22.12.–20.1.)
Hirvellä on kokkoo ja näkköö ja iskuhommissa kuatuu isompikkii yksilö. Hirven kannattaa siästee romantiikka jalakapelissä kulukoville, aatoelevat on vähän vuarallisia. Nyt on hirvee fiilis, ota ilo irti kesästä.

Vesj´laetoksen mies (21.1.–19.2.)
Lemmentäyteinen kesä on ku hyvinhuollettu vesj´laetos, ee piäse sielu kuivamaan ja elämä on kupsakkoo. Kun piät perusasijat kunnossa, riittää pusuja ja haekeita katseita. Eli hanat aaki tartanille, siitä se homma etenöö ku ee liikoo sivuilleen vilikuile.

Muikut (20.2.–20.3.)
Savolaesen rakkauskesän kestosuosikki on kyllä muikku. Se on väleissä kaekkiin kanssa ja ravintolapöötään se piäsöö tuon tuostae. Muikku maestuu herroelle ja hienoelle naesille ja muikun jälestä kaekki lipeksii huulijaan.

Pässi (21.3.–20.4.)
Pässin ee kannata päkättee jonninjoutavoo, vuan puskee ihtesä läpi tunteittein muurin. Jalakaan pässinpökkimät, niin pyssyy vehkeet virreessä kalseemmallakii kelillä. Pässiä pietään itepäesenä, mutta ossoo se joustookkii.

Horoskoopin laati
Oliver Castlefield