Valikko Sulje

Savon Rengas on nyt myös Motonet-korjaamo

Tällä tiimillä onnistuvat niin rengastyöt, huollot kuin korjauksetkin. Ylärivissä Teemu Lyytikäinen, Ahti Kankkunen, Teemu Laitinen, Henri Naakka ja Tatu Väistö. Alhaalla Teijo Hyttinen ja Teemu Tuppurainen.

Savon Rengas toimi Kuopiossa useita vuosia Sorsasalossa, mutta toukokuussa perinteinen rengasammattilainen vaihtoi paikkaa. Tutut tekijät löytyvät nyt osoitteesta Teollisuuskatu 10, uuden Motonetin alakerroksesta. Muuton myötä muuttui muukin kuin osoite. Nyt asiakkaita palvellaan moninkertaisesti isommissa tiloissa, isommalla porukalla ja monipuolisemmin.

Kaikki palvelut saman katon alta

Yrittäjä Teijo Hyttinen kertoo toiminnan uusissa tiloissa käynnistyneen vauhdikkaasti. Uuden sijainnin synergiaedut ovat merkittävät ja helpottavat myös asiakaspalvelua.

– Olemme nyt myös Motonet-korjaamo eli paitsi rengasliike myös merkkihuoltotasoa oleva täysiaikainen korjaamo. Teemme huollot ja korjaukset kaikille merkeille. Myös moottorien optimoinnit onnistuvat meillä. Varaosat löytyvät saman katon alta ja katsastuskin hoituu tarvittaessa huollon yhteydessä, sillä katsastusasema on seinän takana. Meille on helppo tulla niin keskustan kuin Leväsenkin suunnasta. Olemme valmiina rengassesonkiin, tervetuloa rengasasioissa ja myös huoltojen ja korjausten merkeissä Teollisuuskadulle, Hyttinen toivottaa.

 

Savon Rengas/Motonet-korjaamo

Teollisuuskatu 10 70620 Kuopio
ma–pe 8–17
rengassesongin aikana myös la 9–14
puh. 050 414 2853
savonrengaskuopio@gmail.com
savonrengas.fi