Valikko Sulje

Pienkoneiden monipuolinen erikoisosaaja

Kevään ja kesän puutarhahommiin löytyvät laatulaitteet meiltä, vinkkaavat Siilin Pienkone- Eksperttien väki Antti, Henna, Joni ja Sami.

Siilinjärven Oppipojantieltä löytyy todellinen pienkoneiden erikoisliike. Pienkone-Ekspertit Oy myy, huoltaa ja korjaa pienkoneita liki 40 vuoden kokemuksella. Saman katon alta löytyvät myös varaosat.

Siilin Pienkone-Ekspertit on erikoistunut pienkoneisiin, joita löytyy erilaisiin tarpeisiin polttomoottorisena ja akkukäyttöisinä. Valikoimaan kuuluvat ruohonleikkurit sekä monenlaiset metsä- ja puutarhatyövälineet moottorisahoista oksasilppureihin ja lehtipuhaltimiin. Päämerkit ovat Husqvarna, Stihl ja Stiga.

Pihapuuhiin ja metsähommiin

Puutarhoja ja pihoja aletaan laittaa kesäkuntoon heti lumien sulettua. Yrittäjä Antti Tiilikainen kertookin kevään olevan kiireistä aikaa niin myynnin kuin huollon osalta.

– Päältä ajettavat ruohonleikkurit ovat olleet todella suosittuja jo kauan, mutta nyt niiden rinnalla ahertaa yhä useammin myös robottileikkuri. Niitä meiltä löytyy useaa eri mallia erikokoisille pihoille. Robottiruohonleikkureille on saatavana myös asennuspalvelu.

– Metsähommiin meiltä löytyy kattava valikoima moottori- ja raivaussahoja varusteineen sekä metsätöihin suunnitellut asusteet. Laitteita on saatavissa eri merkeissä sekä bensa- että akkukäyttöisinä, Tiilikainen kertoo.

Robottiruohonleikkurin huolto ja korjaus onnistuu ammattitaidolla Pienkone-Eksperteillä.

Metsähommissa tarvittavat sahat, turvavarusteet ja asusteet kuuluvat valikoimiimme, Antti Tiilikainen kertoo.

Huoltoa ja vuokrausta

Siilin Pienkone-Eksperttien varaosa- ja huoltopalvelu on todella kattava. Huollot tekevät kokeneet ammattilaiset, jotka ylläpitävät ja päivittävät ammattitaitoaan aktiivisesti erilaisissa koulutuksissa.

– Pienkoneiden korjaukset sekä huollot takuuhuoltoja myöten tehdään merkkiin, malliin ja ostopaikkaan katsomatta. Huollamme esimerkiksi robottiruohonleikkurit ja moottorisahat sekä myös akukäyttöiset pienkoneet. Venepuolella huollamme perämoottorit.

Varaosavalikoima on maakunnan kärkitasoa, minkä vuoksi asiakkaina ovat myös lähikuntien huoltopalvelut, Tiilikainen kertoo.

Hän muistuttaa myös, että rakennusprojekteissa ei kaikkea kalustoa kannata hankkia omaksi.

– Vuokraamme rakennusvälineitä vapaa-ajallaan rakentaville ja remontoiville sekä myös ammattirakentajille. Meiltä löytyvät monenlaiset telineet, hiomakoneet, kuivaimet ja henkilönostimet sekä piikkaus-, naulaus-, ja mittauskalustoa. Saatavilla on myös 60–500 kg maantiivistäjiä.

 

Pienkone-Ekspertit Oy

Oppipojantie 3, 71800 Siilinjärvi
puh. 010 666 3880
huolto: 044 331 1712
myynti@pienkone-ekspertit.fi
pienkone-ekspertit.fi