Valikko Sulje

Auto Hohde on autopuhtauden ammattilainen

Auto Hohde käyttää huippulaatuisia Innokemin autokemikaaleja, joita voi ostaa myös itselleen kotikäyttöön, Jenny Koponen kertoo.

Autojen suojauksen ja puhdistuksen erikoisosaaja Auto Hohde löytyy nyt Leväseltä. Yrittäjä Jenny Koponen kertoo uusista tiloista.

– Uudet tilat ovat avarammat ja käytännöllisemmät. Nyt myös asiakaspalvelutilat ovat ajanmukaisessa kunnossa. Asiakkaat voivat halutessaan jäädä odottelemaan pesun tai suojauksen valmistumista. Jonotkin ovat lyhyemmät, koska keskitymme nyt pelkästään yksityisasiakkaisiin. Uudet tilat ovat todella tervetullut juttu koko toiminnan kannalta.

Kirkkain lampuin syyspimeille

Auto Hohde tekee ulko- ja sisäpesujen lisäksi autoille pitkään kestäviä kovavahauksia, myllytystä eli maalipinnan koneellista kiillotusta sekä erilaisia kestopinnoitteita. Nyt on oikea hetki laittaa myös kuluneet ja naarmuiset ajovaloumpiot kuntoon. Umpion kiillotus on edullisempi vaihtoehto kuin uusi umpio. Kulkupelin katseen kirkastaminen kiillottamalla tehdään asianmukaisin menetelmin ja huippuaineilla, ja lopputulos on lähes uutta umpiota vastaava.

– Syksyn pimeät tulevat nopeasti. Asianmukaisesti valaisevat ajovalot ovat osa ajoturvallisuutta, Jenny Koponen muistuttaa.

Auto Hohde J. Koponen

Satulasepänkatu 6–8
70780 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma–pe 8–16
www.autohohdekoponen.fi