Valikko Sulje

Auto huoltoon ja nälälle kyytiä

Kun talvirenkaat on saatu alle, on aika jättää haikeat jäähyväiset Männistön Teboilille. Huoltamo jää historiaan, sillä kaupunki on kaavoittanut tontin asunnoille. Onkin aika kiittää Männistön Teboilin asiakkaita, ja samalla toivottaa tervetulleiksi tänne Rastaantielle entistä monipuolisempien palvelujen pariin.

Lue lisää...

Hyötyajoneuvojen varustelut laadulla

Ajoneuvojen lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut Titec Oy tekee myös hyötyautojen varustelut kunkin asiakkaan erikoistarpeiden mukaisesti. Titec edustaa laadukkaita ja kestäviä Work System, Sortimo ja E-Flex hyötyautovarustetoimittajia. Yrittäjä Timo Lyytinen kertoo ammattiasiakkaiden arvostavan tuotteiden ja asennustyön korkeaa laatua. Yrityksellä on alalta jo 20 vuoden kokemus.

Lue lisää...

Savon Rengas on nyt myös Motonet-korjaamo

Savon Rengas toimi Kuopiossa useita vuosia Sorsasalossa, mutta toukokuussa perinteinen rengasammattilainen vaihtoi paikkaa. Tutut tekijät löytyvät nyt osoitteesta Teollisuuskatu 10, uuden Motonetin alakerroksesta. Muuton myötä muuttui muukin kuin osoite. Nyt asiakkaita palvellaan moninkertaisesti isommissa tiloissa, isommalla porukalla ja monipuolisemmin.

Lue lisää...