Valikko Sulje

Lahjalistan arvoitus ratkeaa Partasella

Joulu lähestyy, ja sehän tarkoittaa myös lahjalistojen laadintaa. Vaikka lista ei mahdottoman pitkä olisikaan, ei sen tulkintaa kannata jättää pelkän Korvatunturin varaan. Pukin paikallinen luottokumppani Lelukauppa Partanen on erikoistunut selvittämään kaikenlaiset lahjalistat ja löytämään pukinkonttiin juuri ne oikeat lahjat.

Lue lisää...

Talvikin taittuu pyörän selässä

Syksyn pimetessä pyöräilijän näköpiirissä siintävät seuraavan vuodenajan haasteet. Jos pyöräilykautta aikoo jatkaa hankien tultuakin, kannattaa pyörä huoltaa jo tässä vaiheessa syksyä. – Talvikäyttöä varten pyörälle olisi hyvä tehdä nyt yleishuolto, vaikkapa samassa yhteydessä, kun nastarenkaat vaihdetaan. Samalla pyörä käydään läpi tarkemmin ja varmistetaan, että kaikki on kunnossa ja turvallista talvikäyttöön, kertoo Puijon Pyöräpisteen Tomi Inkeroinen.

Lue lisää...

Carlson on täyden palvelun lahjatalo

Carlsonin huikeasta valikoimasta löytyvät juuri sopivat lahjat niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille kuin henkilökunnalle, sekä tietenkin myös kaikille muillekin joulupukille kirjoittaneille. Uudistuneen Carlsonin kaikki tuoteperheet löytyvät nyt saman katon alta torin laidan paraatipaikalta. Lahjaostoksille on helppo tulla ja todella monipuolisista valikoimista jokainen löytää sopivat tuotteet.

Lue lisää...

Erälle ensin Carlsonin kautta

Carlsonin urheilu- ja eräosasto on erämiehen ja -naisen ykköskohde Kuopion keskustassa. Sieltä metsästäjä saa kaiken tarvitsemansa kaluston aseista, patruunoista ja optiikasta vaatteisiin, jalkineisiin ja muihin varusteisiin. Asevalikoiman laadun takaavat vahvat, tunnetut brändit kuten Sako, Tikka, Beretta ja Benelli.

Lue lisää...

Ryhti on lämminhenkinen lähisali

Hyvinvointikeskus Ryhti Oy on toiminut jo vuodesta 1994. Matalan kynnyksen kuntosali kaikille liikkujille löytyy Rypysuolta. Yrittäjä ja kuntokeskusvastaava Petri Toivanen kertoo salin muodostuneen käyttäjilleen aidoksi kotisaliksi, jossa mahtuu treenaamaan eikä laitteisiin ole jonoja.

Lue lisää...

Kesä-Kuopion huipputerassit

Kauniina kesäpäivänä lomalainen ja vapaapäivän viettäjä ei Kuopion ydinkeskustassa kovin monimutkaisia strategioita tarvitse: iloinen kierros Kauppakadun terasseilla toimii aina. Vararengasravintolat on perinteisesti panostanut paljon ravintoloidensa terasseihin ja niin on tänäkin kesänä. Jokaisella ravintolalla on oma yksilöllinen ilmeensä ja tarjonnassa on jokaiselle jotain.

Lue lisää...