Valikko Sulje

Erälle ensin Carlsonin kautta

Carlsonin urheilu- ja eräosasto on erämiehen ja -naisen ykköskohde Kuopion keskustassa. Sieltä metsästäjä saa kaiken tarvitsemansa kaluston aseista, patruunoista ja optiikasta vaatteisiin, jalkineisiin ja muihin varusteisiin. Asevalikoiman laadun takaavat vahvat, tunnetut brändit kuten Sako, Tikka, Beretta ja Benelli.

Lue lisää...

Ryhti on lämminhenkinen lähisali

Hyvinvointikeskus Ryhti Oy on toiminut jo vuodesta 1994. Matalan kynnyksen kuntosali kaikille liikkujille löytyy Rypysuolta. Yrittäjä ja kuntokeskusvastaava Petri Toivanen kertoo salin muodostuneen käyttäjilleen aidoksi kotisaliksi, jossa mahtuu treenaamaan eikä laitteisiin ole jonoja.

Lue lisää...

Kesä-Kuopion huipputerassit

Kauniina kesäpäivänä lomalainen ja vapaapäivän viettäjä ei Kuopion ydinkeskustassa kovin monimutkaisia strategioita tarvitse: iloinen kierros Kauppakadun terasseilla toimii aina. Vararengasravintolat on perinteisesti panostanut paljon ravintoloidensa terasseihin ja niin on tänäkin kesänä. Jokaisella ravintolalla on oma yksilöllinen ilmeensä ja tarjonnassa on jokaiselle jotain.

Lue lisää...

Pyörällä kulkee kaikki

Polkupyörä on nykyään yhä useamman ykköskulkuneuvo. Siksi pyörävalmistajat keskittyvät nyt arkipyöräilyä helpottaviin ratkaisuihin, kertoo Puijon Pyöräpisteen Tomi Inkeroinen. Pyöriä ja oheisvarusteita kehitetään erityisesti tavaran ja ihmisten kuljettamista silmällä pitäen.

Lue lisää...

Vesijettiretkille koko perheen voimin

Leppäsellä opastetaan harrastuksen saloihin antamalla käyttöopastusta niin laitteen käyttöön kuin kausihuoltoon ja  säilytykseenkin. Vesijetit huolletaan kerran ajokauden aikana tai 50 ajotunnin välein. Kone ja Tarvike M. Leppänen Oy on maahantuojan palkitsema Sea-Doo-jälleenmyyjä ja -huoltopiste.

Lue lisää...

Hurry Events vuokraa ja toteuttaa

Yrityksille olemme täyden palvelun tapahtumatalo, joka voi ottaa vastuun tapahtumasuunnittelusta, tapahtuman koordinoinnista ja jälkitöistä. Teemme teemasomistuksia myös ravintoloiden omiin tiloihin. Teematapahtumiin sopiva ohjelma ja esiintyjät löytyvät nekin Hurryn kautta.

Lue lisää...