Valikko Sulje

Askel mukavuuteen

Elena Ponkkosella on kenkäkauppa kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleellä, mutta hän kertoo asuneensa yli 20 vuotta Kuopiossa. Näin hänen oli luontevaa laajentaa liikkeen toimintaa jo ennestään tuttuun kaupunkiin. Yrityksen laajentuminen ei kuitenkaan jää tähän, vaan syksyllä Marko-kenkäkauppa avaa ovensa myös Rovaniemellä.

Lue lisää...

Kamppeet kiertoon Kalla Secondhandissa

Kalla Secondhand on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut kierrättämisen kivijalkaliike Kauppapaikka Hermannissa. Vaatteiden ja kenkien lisäksi Kallasta löytää äitiys- ja imetystarvikkeita, leluja ja rattaita – eli siis kaikkea mitä lapsiperheen arkeen kuuluu, kertovat yrittäjät Eeva Kivioja, Anni Laitinen ja Evi Rantala.

Lue lisää...

Iloisen mielen trikoovaatteita

Buffo-asut ja Aamurusko Design valmistavat ja myyvät iloisenvärisiä trikooneulosvaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille asiakkaille. Mallistoon kuuluu vaatteita myös liikuntarajoitteisille ja senioreille. Unohdetaan siis jo vähitellen synkeän mustat ja ankean harmaat asusteet ja pukeudutaan iloisenvärisiin, kotimaassa valmistettuihin vaatteisiin!

Lue lisää...

Kesätyyli löytyy Piattacósta

Kesä innostaa pukeutumaan värikkäästi, tyylikkäästi ja persoonallisesti niin vapaa-aikana, lomalla kuin töissäkin. Muodista kiinnostuneet kuopiolaiset ja myös kaupungissa vierailevat matkailijat tietävät, missä valikoimat ovat takuuvarmasti monipuoliset ja palvelukokemus positiivinen kaikenlaisille asiakkaille.

Lue lisää...

Hurry Events vuokraa ja toteuttaa

Yrityksille olemme täyden palvelun tapahtumatalo, joka voi ottaa vastuun tapahtumasuunnittelusta, tapahtuman koordinoinnista ja jälkitöistä. Teemme teemasomistuksia myös ravintoloiden omiin tiloihin. Teematapahtumiin sopiva ohjelma ja esiintyjät löytyvät nekin Hurryn kautta.

Lue lisää...