Valikko Sulje

Pimeän aikaan on hyvä kirkastaa ihoa

– Uusi RESURFACE ² -kasvohoito on tehokas tapa vaalentaa ihoa, kosmetologi Sirpa Lyytinen kertoo. – Ihoa uudistava, tehokas ja turvallinen hoito kuorii ihoa tasoittaen pigmenttimuutoksia, aknearpia ja pinnallisia juonteita tehden samalla laajentuneet ihokudokset vähemmän näkyviksi.

Lue lisää...

Askel mukavuuteen

Elena Ponkkosella on kenkäkauppa kauppakeskus Zeppelinissä Kempeleellä, mutta hän kertoo asuneensa yli 20 vuotta Kuopiossa. Näin hänen oli luontevaa laajentaa liikkeen toimintaa jo ennestään tuttuun kaupunkiin. Yrityksen laajentuminen ei kuitenkaan jää tähän, vaan syksyllä Marko-kenkäkauppa avaa ovensa myös Rovaniemellä.

Lue lisää...

Kamppeet kiertoon Kalla Secondhandissa

Kalla Secondhand on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut kierrättämisen kivijalkaliike Kauppapaikka Hermannissa. Vaatteiden ja kenkien lisäksi Kallasta löytää äitiys- ja imetystarvikkeita, leluja ja rattaita – eli siis kaikkea mitä lapsiperheen arkeen kuuluu, kertovat yrittäjät Eeva Kivioja, Anni Laitinen ja Evi Rantala.

Lue lisää...

Iloisen mielen trikoovaatteita

Buffo-asut ja Aamurusko Design valmistavat ja myyvät iloisenvärisiä trikooneulosvaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille asiakkaille. Mallistoon kuuluu vaatteita myös liikuntarajoitteisille ja senioreille. Unohdetaan siis jo vähitellen synkeän mustat ja ankean harmaat asusteet ja pukeudutaan iloisenvärisiin, kotimaassa valmistettuihin vaatteisiin!

Lue lisää...

Kesätyyli löytyy Piattacósta

Kesä innostaa pukeutumaan värikkäästi, tyylikkäästi ja persoonallisesti niin vapaa-aikana, lomalla kuin töissäkin. Muodista kiinnostuneet kuopiolaiset ja myös kaupungissa vierailevat matkailijat tietävät, missä valikoimat ovat takuuvarmasti monipuoliset ja palvelukokemus positiivinen kaikenlaisille asiakkaille.

Lue lisää...