Valikko Sulje

Diesellaitteiden erikoismiehet

Suomen toinen ja Kuopion ainoa Bosch DCI700 -koepenkki mahdollistaa modernien common rail -suuttimien testauksen. Muukin laitteisto on ajan tasalla, Pasi Piekiäinen ja Jukka Mankinen lupaavat.

Kuopion Auto-Diesel on tällä hetkellä Pohjois-Savon ainoa dieselmoottoreihin erikoistunut korjaamo. Asiakkaita ovat kuljetusalan yritykset ja toiset korjaamot, sekä yksityisasiakkaat Nurmijärveltä Rovaniemelle.

Asiantuntemusta ja kokemusta

Yrittäjä, päämestari Jukka Mankinen aloitti yrittäjänä jo vuonna 1992. Kuopion Auto-Dieselin hän perusti seitsemän vuotta sitten yhden miehen firmaksi, ennen kuin viime syksynä mukaan tuli toinen kokenut dieselosaaja Pasi Piekiäinen.

– Etupäässä korjaamme ja testaamme polttoainelaitteita, eli dieselpumppuja ja suuttimia. Teemme myös autojen vikadiagnooseja.

– Auto tulee meille korjattavaksi ja me hoidamme koko projektin. Korjattavia komponentteja myös tuodaan meille testattavaksi toiselta korjaamolta.

Moderni laitekanta

Kuopion Auto-Dieselillä on modernit vianhakulaitteet erilaisista diagnoositestereistä komponenttien testaukseen soveltuviin koepenkkeihin. Koepenkeissä testataan suuttimia, korkeapainepumppuja sekä perinteisiä dieselpumppuja. Palveluihin kuuluu myös Suomessa harvinainen piezosuuttimien korjaaminen.

– Osaamista on karttunut 1960-luvun moottoreista lähtien aina kaikista uusimpiin laitteisiin. Ykkösasia meille on työn laatu. Palvelukokonaisuus rakentuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan, Jukka Mankinen linjaa.

 

Kuopion Auto-Diesel Oy

Mestarinkatu 6, 70700 Kuopio
puh. 044 763 8400
ma – pe 8 – 16.30 tai sopimuksen
mukaan
dieselmoottori@gmail.com
dieselmoottori.fi