Valikko Sulje

Hyötyajoneuvojen varustelut laadulla

Tässä pakussa työkalut ja tarvikkeet, varaosat ja muut tarvittavat ovat mukana turvallisesti ja hyvässä järjestyksessä, asentaja Riku Turunen esittelee varustelemaansa hyötyajoneuvoa.

Ajoneuvojen lisälaitteiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut Titec Oy tekee myös hyötyautojen varustelut kunkin asiakkaan erikoistarpeiden mukaisesti. Titec edustaa laadukkaita ja kestäviä Work System, Sortimo ja E-Flex hyötyautovarustetoimittajia. Yrittäjä Timo Lyytinen kertoo ammattiasiakkaiden arvostavan tuotteiden ja asennustyön korkeaa laatua. Yrityksellä on alalta jo 20 vuoden kokemus.

– Laadukkaat varusteet ja kalusteet kestävät vuosia ja ovat tarvittaessa siirrettävissä seuraavaan autoon kalustoa päivitettäessä. Hyvä esimerkki on pakettiautojen hyllyt, joita saa meiltä sekä asennettuna että ilman asennusta. Hyllyjen asennus tehdään meillä turvallisesti ja laadukkaasti valmistajien ohjeita tarkoin noudattaen. Oikein asennettu hylly on tärkeä turvallisuustekijä. Teemme myös hyllyjen asennukset sähköautoihin turvallisesti liimaamalla. Palveluihin kuuluvat myös lisävalot asennuksineen, sekä pakettiautojen vaneroinnit.

– Palvelemme myös kuluttajia. Näin talven lähestyessä onkin oikea aika päivittää lisävalot ja tarkistaa muut varustelut, Timo Lyytinen toteaa.

 

Titec Oy

Oppipojankuja 10, 70780 Kuopio
puh. 010 328 6040
ma–pe 8–16.30 tai sopimuksen mukaan
sales@titec.fi
www.titec.fi