Valikko Sulje

Asiakaslähtöistä ja helppoa apteekkiasiointia

Petosen Apteekissa asiakkaita palvellaan tutun henkilökunnan voimin, apteekkari Pekka Kaukonen ja proviisori Anna Poutiainen kertovat.

Petosen apteekissa yhdistyvät ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, laajat valikoimat sekä helppo saavutettavuus.

Petosen apteekissa on helppo poiketa joko erikseen tai ruokaostosten yhteydessä, sillä apteekki sijaitsee saman katon alla K-Supermarket Petosen kanssa. Isolla parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista, tilaa riittää ja autolla pääsee tarvittaessa lähellekin.
– Ostokset voi tilata meiltä myös kotiinkuljetuksella. Taksiykkösten kanssa yhteistyössä järjestetty palvelu toimii Petosen, Jynkän, Saaristokaupungin ja Hiltulanlahden alueella kahdentoista euron kiinteään hintaan. Jos vaikka vanhempi on kotona yksin sairaiden lasten kanssa, saa tarvittavat lääkkeet näin kätevästi kotiin asti, apteekkari Pekka Kaukonen kertoo.
Verkkoapteekki täydentää apteekin palveluita. Verkko-ostokset voi tilata postitettuna kotiin tai halutessaan noutaa ne apteekilta.

Tuttu henkilökunta ja laajat valikoimat

Ystävällinen ja tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita ammattitaidolla.
– Asiantuntemuksesta tulee asiakkailta paljon kiitosta ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Asiakaspalvelussa tärkeää on joustavuus ja asiakkaan huomioonottaminen. Sovitamme palvelumme asiakkaiden tarpeisiin, proviisori Anna Poutiainen kertoo.
Osalla henkilökunnasta on takanaan jo vuosikymmenten mittainen työura Petosella. Tutun farmaseutin kanssa asioiminen onkin monelle tärkeää. Ja monessa perheessä asiakkaita on jo monessa sukupolvessa.
Myös valikoimissa otetaan asiakkaiden tarpeet huomioon. Laajasta varastosta löytyy sujuvasti vastaus asiakkaiden tarpeisiin ja jos jotakin puuttuu, tilaukset saadaan usein jo seuraavaksi päiväksi.
– Ketjuun kuulumattomana itsenäisenä apteekkina otamme asiakkaidemme toiveet huomioon esimerkiksi kampanjatarjouksissa, Petoselta muistutetaan.

Petosen Apteekki

Jalkasenkatu 5, 70820 Kuopio
ma – pe 8 – 20, la 9 – 18, su 11 – 17
puh. 017 287 1800
asiakaspalvelu@petosenapteekki.fi
www.petosenapteekki.fi
www.apteekkinettikauppa.fi