Valikko Sulje

Raskaan sarjan rengasliike

Raimo ja Oskari Karekallio, vankkaa rengasosaamista isältä pojalle. Perheyrityksen valikoimista löytyvät sopivat renkaat kaikenkokoisiin laitteisiin.

Rengas-Vartti on pitkän linjan siilinjärveläinen rengasliike. Kattaviin palveluihin kuuluvat monipuolisen rengasvalikoiman lisäksi 500 neliön lämmin rengashotelli ja ja raskaan liikenteen päivystyspalvelu.

Rengas-Vartti on toiminut nykyisellä tontillaan viitostien varressa Siilinjärven pohjoispuolella vuodesta 2009. Rengasvalikoiman lisäksi erityisesti ammattiautoilijoita ilahduttavat avara piha-alue ja tilavat huoltotilat, joissa raskas kalusto mahtuu liikkumaan minimaalisin peruutteluin.

Kattavat rengaspalvelut

Entisen huoltohallin lämpimissä tiloissa, nykyisessä rengashotellissa majoittuu satoja rengaskertoja odottelemassa seuraavaa renkaanvaihtosesonkia.

– Renkaat löytyvät kottikärrystä katepillariin. Teemme myös maansiirtokoneiden renkaiden asennukset asiakkaan omalla hallilla tai vaikkapa montulla, yrittäjä Raimo Karekallio kertoo.

Pika-apu päivystyspalvelusta

Palvelun joustavuus ja nopeus ovat tehneet Vianor-partneriketjuun kuuluvasta paikallisesta perheyrityksestä ammattilaisten luottoyrityksen.

– Meillä on raskaan liikenteen ammattiautoilijoille 24/7-päivystyspalvelu. Pyörät on saatava pyörimään mahdollisimman nopeasti, jos jotain sattuu. Pystymme reagoimaan nopeasti ja sopiva rengas todennäköisesti löytyy heti alle. Tästä palvelusta olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta.

– Päivystyskeikalla on käyty jopa Joensuussa asti. Sijaintimme on erittäin otollinen, olipa asiakas matkalla itä-länsi suunnassa, etelästä pohjoiseen tai päinvastoin, Raimo Karekallio linjaa.

Rengashotellissa on erinomainen varaustilanne, mutta muutama uusikin kausiasiakas mahtuu, Oskari Karekallio vinkkaa.

Rengas-Vartti Oy

Pyykankaantie 34, 71800 Siilinjärvi
ma – pe 8 – 17.30, la 9 – 13
(rengassesonkina 9 – 14),
sekä sopimuksen mukaan
myynti 044 081 4601
päivystys raskas kalusto 040 081 4600
rengas-varttioy@pp.inet.fi
rengasvartti.fi