Valikko Sulje

Liikenneturvallisuuden ja ympäristön asialla

Siikalahden A-Katsastuksen tilat on suunniteltu niin, että katsastustyö käy mahdollisimman sujuvasti.

Auton omistaja saa nykyään itse päättää, milloin autonsa katsastaa. Lakimuutoksen myötä katsastaminen keskittyy keväästä loppusyksyyn kestävälle sesongille.

– Kyllä moni siirtää katsastuksen kesälle nyt kun se on mahdollista, varsinkin vanhemman kaluston kohdalla. Mukavampihan se on kesällä autoa laittaa ja katsastuttaa kuin pakkasessa, sanoo Rami Muhonen A-Katsastuksesta.

Siikalahden toimipisteessä katsastus käykin sutjakasti jo alkaen aseman sijainnista Motonetin kiinteistön alapihalla. Kyseessä on lähimpänä keskustaa sijaitseva katsastusasema. Määräaikaiskatsastusten ja erikoiskatsastusten lisäksi se tarjoaa Autotohtori-kuntotarkastuksia.

– Linja vetää kyllä hyvin, sillä tilat on alusta lähtien suunniteltu nimenomaan katsastusaseman käyttöön. Katsastus kestää
tyypillisesti parikymmentä minuuttia, ja jonottamaan joutuu harvoin. Siltä välttyy kokonaan, jos varaa ajan etukäteen.

A-Katsastuksessa asiakkaan on sallittua ja suotavaakin tulla itse nostimen alle katsomaan, miltä siellä näyttää. Muhosen mielestä usein on parasta, että asiakas itse näkee konkreettisesti, missä ongelma on.

– Katsastajille kertyy paljon hiljaista tietoa eri automallien yleisimmistä ongelmista. Sitä pyrimme jakamaan myös autojen
omistajille. Tärkeintä on, että ajoneuvot ovat turvallisia sekä liikenteelle että ympäristölle.

 

A-Katsastus Kuopio-Siikalahti

Teollisuuskatu 10, 70620 Kuopio
Motonetin kiinteistön alapiha
Ajo ylhäältä Teollisuuskadulta
Motonetin pihan kautta tai alhaalta
Kumpusaarentieltä.
Katsastuspalvelut ma – pe 8 – 17
Rekisteröintipalvelut rajoitetusti
puh. 075 323 2222
a-katsastus.fi