Valikko Sulje

Ykkösherkku laajensi kauppahallissa

Kuopion monipuolisin, Kauppahallin Ykkösherkun juusto- ja herkkuvalikoima on nyt entistäkin laajempi. Herkkusuiden suosikkimyymälä on uudistunut laajentumisen myötä. Kauppahallissa aikaisemmin sijainneen Espanjan Herkut-myymälän entiset tilat ovat nyt osa Ykkösherkun palvelukokonaisuutta. Ykkösherkun tiski on pidentynyt ja sen takaa löytyy nyt monenlaista uutta maisteltavaa.

Lue lisää...

Monipuolisia makuja Apajasta

Maankuululta ja Suomen parhaaksikin mainitulta Kuopion torilta, aivan kaupungin ytimestä löytyy kauppakeskus Apaja. Apaja yhdistää kävelykeskustan kauppakorttelit, toriparkin ja kauppahallin, jonka paviljongista pääsee näppärästi kauppakeskuksen palveluiden pariin, useisiin erikoisliikkeisiin ja monipuolisiin ravintoloihin.

Lue lisää...

Säästöä kierrättämällä

Omakotiasuja voi kierrättämällä säästää selvää rahaa. Lajittelemalla talouden biojätteet sekajäteastian tyhjennysväli voi pidentyä, joten myös tyhjennysmaksut harvenevat. Jätekukko suosittelee pientaloasujille naapureiden yhteistä biokimppaa, joka luonnon lisäksi säästää myös asujien kukkaroa. Biokimppa hyödyttää jätehuollon kestävyyttä monella tavalla.

Lue lisää...

Vaalissa vaikutat arjen sujuvuuteen

PeeÄssän asiakasomistajia Pohjois-Savossa on lähes 128 000. Jokainen heistä voi vaikuttaa oman osuuskauppansa nykyisyyteen ja tulevaisuuteen äänestämällä edustajistoon haluamaansa ehdokasta ajamaan itselle tärkeitä asioita. Edustajiston 60 jäsentä ovat edustava otos asiakasomistajista koko maakunnan alueelta, toteaa PeeÄssän toimitusjohtaja Mikko Junttila.

Lue lisää...

Taloushallintoa taidolla ja tunteella

Vuonna 1991 perustettu Kuopion Ykköstilit on 33 toimintavuoden aikana paitsi monipuolistanut palveluitaan, myös koko ajan päivittänyt ohjelmistojaan ja henkilökunnan osaamista asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Yritys on kasvanut yhden naisen yrityksestä 26 taloushallinnon ammattilaista työllistäväksi tilitoimistoksi, jolla on Kuopion lisäksi toimipisteet myös Iisalmessa ja Jyväskylässä.

Lue lisää...