Valikko Sulje

Kuuden kielen ammattilainen

Tunnelma ohjelmaravintola Maximin salissa syyskuun puolivälissä on odottava. Kohta lavalle nousee Mavon Safia, joka on kokoonpanoltaan likimain käänteisnimensä veroinen. Kyseessä on yhtyeen esikoislevyn julkaisukiertue, joka on alkanut Helsingistä ja kiertynyt Jyväskylän kautta tuttujen kannustajien eteen.

Lue lisää...

Petankki vie mennessään

Kuopiossa toimii tällä hetkellä kolme aktiivista petankkiseuraa. Yksi niistä on Linurin Kilikki, joka nimensä mukaisesti pelaa entisen Linnanlahden eli Linurin, nykyisen Hapelähteen puiston alueella. Pelaajia porukassa on kymmeniä, joista aktiivisesti pelaavia viitisentoista. Seuran yleisilme on varsin nuorekas, ja myös sen alkuvaiheet poikkeavat useimpien urheiluorganisaatioiden perustamisesta.

Lue lisää...

Karavaanarit tulivat taas

Karavaanarit on Antti Heikkisen ja Ismo Apellin kirjoittama komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo veikeästä juhannusyöstä karavaanarialueella. Näytelmä sai alun perin ensi-iltansa Koljonvirta Teatterissa 2016, jolloin siitä tuli Iisalmen Mansikkaniemen juhlakentän kaikkien aikojen menestyksekkäin näytelmä. Rauhalahdessa nähdään päivitetty, niin sanotusti remix-versio.

Lue lisää...