Valikko Sulje

Karavaanarit tulivat taas

Karavaanarit on Antti Heikkisen ja Ismo Apellin kirjoittama komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo veikeästä juhannusyöstä karavaanarialueella. Näytelmä sai alun perin ensi-iltansa Koljonvirta Teatterissa 2016, jolloin siitä tuli Iisalmen Mansikkaniemen juhlakentän kaikkien aikojen menestyksekkäin näytelmä. Rauhalahdessa nähdään päivitetty, niin sanotusti remix-versio.

Lue lisää...

Liikettä, ääntä ja kuvaa

Marc Sabatin monivaiheisen uran alkupiste on syntymäkaupungissa Lyonissa, jossa hän parikymppisenä valmistui ensimmäiseen ammattiinsa putkimieheksi. – Armeijan jälkeen perustin oman putkifirman veljeni kanssa. Lyon on iso kaupunki ja töitä riitti aamusta iltaan, joulut ja kaikki läpeensä. Se oli mielenkiintoista aikaa, tapasin paljon ihmisiä ympäri kaupunkia.

Lue lisää...

Polkujuoksu on aktiivinen luontoelämys

Polkujuoksussa vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat koko ajan. Kestävyyttä, ketteryyttä, koordinaatiota ja tasapainoa koetellaan eri tavalla kuin rata- tai maantiejuoksussa. Vaihteleva maasto vahvistaa myös monipuolisesti kehon eri lihaksia. Polkujuoksun harrastajat kokevat lajin olevan tehokas paitsi fyysisen myös henkisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Lue lisää...