Valikko Sulje

Puuseppää aina tarvitaan

Ismo Silvennoinen perusti Muotopuu Oy:n vuonna 2021 ja pian sille aputoiminimeksi Kuopion Sisustusasennuksen. Silvennoinen on kokenut rakennusalan erikoisosaaja, joka toimii myös joensuulaisen EriKaihtimen edustajayrittäjänä. – Palveluvalikoimamme on tällä hetkellä varsin monipuolinen, sillä teemme niin uudis- kuin saneerauskohteisiin väliseinätyöt, lattia-asennukset, ovi ja ikkuna-asennukset, höyrynsulkukittaukset, paneloinnit, varuste- ja kiintokalusteasennukset, sekä listoitukset ja muut tarvittavat sisustuskirvesmiehen- ja puusepäntyöt.

Lue lisää...

Olosuhteiden hallinta varmistaa rakentamisen onnistumisen

Olosuhteiden hallintaan kuuluu rakennusaikaisen lämpötilan, kosteuden ja pölyn hallinta. Tällä voidaan vaikuttaa rakentamisen laatuun, aikatauluun, työturvallisuuteen ja kustannuksiin. Rakennusliike Konttisen ja Rentan yhteistyö rakennusolosuhteiden hallinnassa alkoi vuonna 2019. Silloisessa hankkeessa yritykset yhdessä miettivät, miten rakennuskohteiden olosuhteet pitäisi jo tarjousvaiheessa ottaa huomioon.

Lue lisää...

Finteco pitää teollisuuden pyörät pyörimässä

Talotekniikan pitkän linjan kuopiolainen ammattilainen Finteco on teollisuusyritysten kokonaisvaltainen kumppani. Olipa kyseessä laitevian korjaaminen tai vuosihuolto, tärkeintä on, että tuotantopysähdykset jäävät mahdollisimman lyhyiksi. Koska Fintecon talotekninen osaaminen on hyvin laaja, se pystyy palvelemaan moninaista asiakaskuntaa, kertovat Olli Lamminaho ja Tommi Taskinen.

Lue lisää...

Tunnelmaa takkatulella

Takka tai uuni on omiaan lihojen kypsentämiseen ja hauduttamiseen sekä laatikkoruokien valmistukseen. Puuhellan liedellä porisevat maukkaat keitot. Laadukkaat tulisijat ja uunit ovat paitsi keskeinen osa tyylikästä sisustusta, myös luonnollinen tapa leikata sähkölaskua.

Lue lisää...