Valikko Sulje

Löydä oma kahvimakusi

Yksi syksyn uutuuksista on polka eli suklaa-piparminttulatte, joka valikoitui listalle someäänestyksen voittajana, kehaisevat Mirva Huhtinen ja Juho Harjuveteläinen. Polka latte, niin kuin muutkin BRÜn kahvijuomat, ovat kausimakusiirappeja myöten omaa tuotantoa.

Lue lisää...

Juhlapöytään Ykkösherkun kautta

Kaupungin paras valikoima juustoja ja muita herkkuja niin juhla- kuin arkipöytäänkin löytyy Kauppahallin Ykkösherkusta. Monipuolisen erikoisliikkeen valikoimat tunnetaan kauempanakin. Tuorein osoitus tästä on Suomen Juustoseuran myöntämä Juustoseura suosittelee -suosituskilpi. Toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo riman pysyvän edelleen korkealla sekä tuotteiden laadun että palvelun suhteen.

Lue lisää...

Matalan kynnyksen luksusta

Jos Kuopiossa tapaaminen sovitaan keskustaan ja torin kulmille, kuuluu sopimus useimmiten: ”nähhäänpä siinä Salacavalassa, otetaan samalla jottaen!”. Eikä ihme, sillä kauppahallirakennuksen pohjoispäässä sijaitseva pyöreämuotoinen ravintola on muodostunut tunnistettavaksi maamerkiksi niin kuopiolaisille kuin matkailijoillekin.

Lue lisää...

Maku edellä kuuhun

Ravintola Isä Camillo on kuopiolainen ravintolaklassikko, jonka tarinan ovat luoneet lukuisat osaavat ammattilaiset. Ravintolan keittiömestareista kukin on antanut vahvan panoksen Isä Camillon nousussa kaupungin suosikkiravintoloiden joukkoon. Jokainen heistä on omalla ammattitaidollaan ja persoonallaan jättänyt jälkensä ravintolan ruokatuotteeseen.

Lue lisää...