Valikko Sulje

Ykkösgolf on golfmatkojen ykkönen

Kohta vaihtuu hanki helteiseen nurmikenttään etelän auringossa, lupaa Jukka Kuiri ja lyö pakkaskauden päättyneeksi.

Tulevana kesänä on taas aika suunnata maailmalle. Golfin ystäville laadukkaan vaihtoehdon tarjoaa Ykkösgolf, jonka matkat eurooppalaisiin huippukohteisiin järjestää pitkän linjan matka-ammattilainen Ykkösmatkat.

Ykkösgolf tarjoaa tasokkaita golfmatkoja Euroopan mielenkiintoisimpiin kohteisiin. Ykkösmatkojen kehitysjohtaja Jukka Kuiri kertoo täyden palvelun golfmatkojen olevan nyt kysyttyjä, eikä syyttä.
– Sattuneista syistä matkailu on ollut pari vuotta seisoksissa, mutta nyt mennään taas. Omatoimimatkailu saattaa kuitenkin hieman vielä arastuttaa, joten tarjoamamme palvelukattaus on saanut todella positiivisen vastaanoton. Meilläkin puhaltavat uudet tuulet, tarjolla on vanhojen tuttujen suosikkikohteiden lisäksi todella kiintoisia uutuuksia. Sitä paitsi nyt on mukava suunnata kentille puolisoa unohtamatta. Avec-golf on uutuustuote, jossa golfaava osapuoli pelaa ja avec tutustuu ammattitaitoisen matkanjohtajan johdolla matkakohteeseen. Mukavaa puuhaa riittää upeassa matkakohteessa, pelasi golfia tai ei, Kuiri kertoo.

Helppoa ja huoletonta lomaa

Räätälöidyillä reissuilla kaikki on valmiiksi mietitty, kotiovelta lähdöstä kotiinpaluuseen asti. Ykkösgolfin golfmatkat järjestää Ykkösmatkat, jonka valmiudet täyden palvelun matkatoimistona hakevat vertaistaan.
– Ykkösgolf eroaa muista matkojen järjestäjistä siinä, että tarvittavat liittymäkuljetukset hoituvat vaivattomasti niin kotimaassa kuin kohteissakin. Golfmatkalaisella on totta kai tavaraa mukana tavallista enemmän, bagien ja matkalaukkujen kanssa siirtymiset ovat omanlaisensa revohka. Esimerkiksi Kuopiosta startti on helppo, Ykkösmatkojen bussilla koko porukka pääsee vaivattomasti suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tarvittaessa oman firman taksi hakee vaikka kotipihasta mukaan reissuun, Jukka Kuiri luettelee.

Huippukohteita hyvässä seurassa

Ykkösgolfin matkakohteista mainittakoon vaikkapa Espanjan Almeria, missä golfataan PGA Pro Janne Eskolan kanssa. Jo keväällä on luvassa golfmatka kauniiseen Sloveniaan. Samalla matkalla golfia pelataan silloin kolmessa maassa, ohjelmassa on golfkierros Sloveniassa, Italiassa ja Kroatiassa.
– Pohjoisen eksotiikkaa tarjoaa hieno uutuusmatka Islantiin. Matkalla pelataan kolmella erityyppisellä kentällä. Oddur Golf on laavakenttä ja Geysirgolfin väylillä voi nähdä maasta purkautuvat Geysirit sekä vieraillaan mahtavalla Gullfossin putouksella. Golfin kotimaahan Skotlantiin ollaan myös menossa, ja siellähän nähtävää riittää. Tässä vain muutama esimerkki tulevasta. Jos oma golfporukka tuumii yhteistä matkaa, kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä. Katsotaan sopiva kohde ja räätälöidään matka juuri sopivaksi kaikin puolin.
Matkan onnistumisesta vastaavat niin matkalla kuin kohteessakin kokeneet ammattilaiset.
– Kaikissa kohteissamme Ykkösgolfin ryhmät tunnetaan jo vuosien ajalta ja palvelu on sen mukaista, Jukka Kuiri lupaa.

Mitenkäs olisi aktiivinen peliviikko vaikkapa tällaisissa espanjalais-maisemissa?

Ykkösgolf

puh. 040 127 4063
petteri@ykkosmatkat.fi
www.ykkosgolf.fi
Ykkösmatkat
Ajurinkatu 20
70110 Kuopio
puh. 017 386 3223
ma – pe 9 – 17
myynti@ykkosmatkat.fi
www.ykkosmatkat.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi