Valikko Sulje

Kelkat ja mönkijät moneen menoon

Erikoisliikkeessä on paras tietämys moottorikelkoista, mönkijöistä ja ajovarusteista, kertovat Jesse (vas.), Joni, Janna, Jonna ja Sampo. Myymälän uudessa toisen kerroksen osassa on lisää tilaa laajentuneelle ajovarustevalikoimalle.

Kone ja Tarvike M. Leppäsen myymälätilat Leväsellä ovat uudistuneet. Ajovarusteiden myynti on siirretty toisen kerroksen uuteen tilaan ja varustevalikoima on laajentunut entisestään.
Pohjois-Savon alueella moottorikelkka- ja mönkijäharrastus on tänä vuonna lisääntymässä. Ihmiset hakeutuvat ulkoilmaharrastusten pariin.
– Myymme ja huollamme Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkkoja. Kauden uutuus on Ski-Doon ja Lynxin vähäpäästöinen 600 EFI -moottori, jossa on hieman aiempaa vähemmän tehoa. Tällaista kelkkaa on tavallista helpompi käsitellä ja sen hinta on edullinen, joten se on kätevä ensimmäiseksi kelkaksi, Janna Leppänen esittelee.
Leppäsellä on tarjolla myös käytettyjä moottorikelkkoja. Huolto toimii ja varaosia on myös vanhempiin kelkkoihin.
– Talven lumitöihin kannattaa hankkia tehokas Can-Am-traktorimönkijä puskulevyn kanssa. Traktorimönkijöitä kysytäänkin aika mukavasti. Sehän on monikäyttöinen laite myös vaikka metsänhoidon, metsästysharrastuksen ja pihatöiden apuna, Janna sanoo.

Kone- ja Tarvike M. Leppänen

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com