Valikko Sulje

Elämykselliset kokoukset ja juhlat Lapland Hotelsilla

Ravintola Gallá Kitchen & Barin Javri-kabinetti on tunnelmallinen tila vaikkapa aamupalapalaveriin tai illalliskokoukseen.

Lapland Hotels Kuopion keskustassa tarjoaa tilat isoihin ja pieniin juhliin ja kokouksiin. Gallá Kitchen & Bar -ravintola toteuttaa huippuluokan elämykset aamupalasta juhla- ja kokoustarjoiluihin sekä yllätysmenuihin. Keittiöpäällikkö Janne Tirrin menu räätälöidään kunkin tilaisuuden luonteen mukaan.

Lapland Hotelsilla onnistuvat kokoukset, koulutukset ja viikkopalaverit, valmistujaiset sekä perhejuhlat häistä syntymäpäiviin. Kaikissa tiloissa on aitoa Lapin tunnelmaa, jota luovat tietysti myös keittiön antimet. Tarjolla on kuusi erilaista kokous- ja juhlatilaa tilaussaunan kompaktista 12 hengen Kuuleakabinetista jopa 120 hengen juhlatila Kirnuun. Valinnanvaraa löytyy siis saunaillasta ison organisaation tilaisuuteen.

Ruokailut voidaan kattaa joko kokoustilaan, kokouskerrokseen tai Gallá Kitchen & Bar -ravintolaan. Kaikenlaiset kokonaisuudet räätälöi alusta loppuun Lapland Hotels Kuopion oma myyntipalvelu.

– Varauskalenteriin tulee merkintöjä koko ajan, mutta tällekin keväälle vielä kokouksia sopii. Nyt myydään syksyn kokouspaketteja, eli sieltä kannattaa se omalla organisaatiolle sopiva ajankohta tsekata jo nyt. Sama vinkki pätee tietenkin myös kaikenlaisiin juhliin. Kevään valmistujaiset, synttärit, häät ja muut tilaisuudet on syytä suunnitella ajoissa. Itse asiassa pikkujoulusesonginkin iltoja on jo kyselty, hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo.

Kirnu on juhlatila, jossa onnistuvat juhlat ja kokoukset isommallekin ryhmälle.

Aamupalaveriin tehoa Gallán aamiaisella

Kun ottaa yhteyttä hotellin omaan myyntipalveluun, löytyy kaikki kokouksen järjestämiseen liittyvä hoituu samalla kertaa.

– Meillä voi myös poiketa tutustumassa tiloihin ja käydä suunnittelemassa omaa kokousta paikan päällä. Näin kaikki yksityiskohdat hahmottuvat parhaiten tiloja ja tarjoiluja myöten. Mutta vaikkapa aamupalapalaverien varaus onnistuu yhtä helposti, kun kilauttaa ravintolaan tai vastaanottoon, Miia Siltala vinkkaa.

Moni yritys onkin ottanut tavakseen pitää aamupalaverit maittavan aamiaisen merkeissä. Aamupala on ollut menestys omana tuotteenaankin. Moni tulee nauttimaan päivän tärkeimmän aterian ilman yöpymistä tai kokousta. Ravintola Gallá Kitchen & Bar palvelee myös kevään ja alkukesän arkipyhinä, pääsiäisenä, vappuna ja äitienpäivänä sekä helatorstaina.

Lapland Hotelsin aamupala on jo käsite. Se sopii loistavasti vaikkapa aamupalaverin yhteyteen tai ihan vain piristeeksi arkiviikkoon.

Uusi keittiöpäällikkö luo uusia elämyksiä

Lapland Hotels Kuopion ravintola Gallá Kitchen & Barin keittiöpäällikkönä aloitti joulukuussa kuopiolaisille tuttu huippuosaaja, Janne Tirri. Hotellin keittiö ruokatuotteineen ovat tulleet Jannelle tutuiksi jo takavuosina.

– Olen työskennellyt urallani esimerkiksi Helsingissä Klaus K:n palveluksessa, ja sielläkin aamiaisen merkitys oli suuri. Halusin tuoda työurani aikana muodostuneet parhaat ideat mukanani Gallá Kitchen & Barin keittiöön, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet luoda aidosti elämyksellisiä ruokatuotteita. Kotimaiset, puhtaat raaka-aineet ovat aina olleet työni kulmakiviä. Pohjoisen makumaailma sopii siis hyvin tekemiseeni, Janne kertoo.

Lapin makuihin Tirri ei ole urallaan päässyt vielä tällä tavoin keskittymään, mutta innokkaalle erä- ja kalamiehelle haaste on mitä mieluisin. Ideologia ja makumaailma ovat tuttuja ja nyt on mukava syventyä kunnolla pohjoisen raaka-aineiden antamiin mahdollisuuksiin. Poro, riekko, kuningasravut ja muut pohjoisen omat raaka-aineet motivoivat elämysten muodostamista. Janne paljastaa, että luvassa on maukkaita yllätyksiä.

Entistäkin elämyksellisempi Gallá

Gallan ruokalista on uudistunut ja yllätysmenu on aikaisempaa elämyksellisempi kokonaisuus. Luvassa on tuttuja elementtejä, mutta myös aivan uusia juttuja. Myös tarjoilutapoja on päivitetty.

– Listat elävät sesonkien mukaan, eli kevättä kohti ja kesän lähestyessä mukaan tulee valoisuutta ja kevyempiä elementtejä esimerkiksi villiyrttejä hyödyntäen.

Uudistuminen näkyy vahvasti myös kokoustarjoiluissa, jotka on nekin nostettu aivan uudelle tasolle.
– Kokouspakettimme on tähänkin asti ollut erittäin kilpailukykyinen, ja nyt kokonaisuus on hiottu vieläkin paremmaksi, Janne Tirri lupaa.

Keittiöpäällikkö Janne Tirri panostaa aitoihin ja puhtaisiin raaka-aineisiin. Luvassa on entistä elämyksellisempiä ruokahetkiä kokoustarjoiluista pitkän kaavan illallisiin.
Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh. 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com
Gallá Kitchen & Bar
puh. 017 552 8803
www.kitchengalla.fi