Valikko Sulje

Siisti, kodikas ja laadukas Hostelli Hermanni

Hermannin huoneet ovat korkeita, tilavia ja ikkunallisia, Olga Loukkola esittelee.

Hostelli Hermannin rakennus henkii entisen tehdasalueen historiaa. 1900-luvun alun Haapaniemi oli eläväinen tehdaskaupunginosa, jossa sijaitsi muun muassa lankarullatehdas.

Hostelli on saanut nimensä kauppaneuvos Herman Saastamoisen mukaan. Herman Saastamoinen oli suuryrittäjä, joka tunnettiin perheyhtiö Saastamoisen sekä lankarullatehtaan perustajana. Tyylikkäästi kauppaneuvoksen nimeä kantava hostelli on tullut tutuksi niin matkailijoille kuin kaupunkilaisillekin. Olga Loukkola aloitti Hostelli Hermannin yrittäjänä vuonna 2008.

Pitkälle vietyä palvelua

Iloinen ja energinen Loukkola on omistautunut työlleen. Hänelle on tärkeää, että asiakkaat saavat parasta palvelua ja että he kokevat viihtyvänsä. Toimintaa pyöritetään pienellä tiimillä, jolloin yhdessä tekeminen korostuu. Ei ole mikään yllätys nähdä johtaja itse vaikkapa tiskaamassa astioita.

– Kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla ja reagoimme palautteeseen nopeasti. Kun jotain tarvitaan tai jotain puuttuu, johtajalla on lupa ryhtyä heti korjaaviin toimenpiteisiin, Loukkola veistelee.

Hermannin siistit huoneet ovat tilavia ja ikkunallisia. Vakiovarusteena ovat jääkaappi ja vedenkeitin. Tee, kahvi ja sokerit kuuluvat hintaan. Laadukkaat vuodevaatteet ovat miellyttävän tuntuisia.

Kahvi, tee ja sokeri kuuluvat huonehintaan.

– Asiakkaidemme käytössä ovat yhteiset oleskelutilat sekä keittiö. Hyvin varustellussa keittiössä on erinomaiset tilat ja välineet ruuanlaittoon. Keittiöstä löytyy myös mausteita, puuroa, ruokaöljyä ja perusaamiaiseen tarvittavia aineksia, Loukkola luettelee.

Hostellin loistava sijainti aivan Kallaveden rannan läheisyydessä, pienen matkan päässä Kuopion keskustasta, rauhallisella Haapaniemen asutusalueella, tarjoaa laatupuitteet vaativammallekin matkaajalle.

Energinen hostellin emäntä Olga Loukkola huolehtii, että kaikki paikat ovat aina siisteinä.
Hostelli Hermanni

Hermanninaukio 3 D
70100 Kuopio
puh. 040 910 9083
info@hostellihermanni.fi
www.hostellihermanni.fi