Valikko Sulje

Lapland Hotelsin terassikesä on alkanut

Kippis kesälle! Lapland Hotels Kuopion etupihan terassilta alkaa matka kohti kesäkaupungin rientoja.

Lapland Hotels Kuopio on kesämatkailijan Suomikierroksella loistava välietappi. Korkeatasoinen majoitus ja aitoja pohjoisen makuja tarjoavat ravintolapalvelut johdattavat arjesta lomatunnelmiin. Mikä parasta, Lapventure-passilla joka kuudes yöpyminen on Lapland Hotelsin asiakkaalle ilmainen.

Lapland Hotels Kuopion kesäterassit on nyt viritetty palvelemaan entistäkin monipuolisemmin. Terassilla viihdytään kesäisten juomien parissa niin pääsisäänkäynnin yhteydessä kuin Gallá Kitchen & Barin puolellakin vaikkapa illallisen merkeissä. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo asiakkaiden löytäneen nämä viihtyisät cityterassit.

– Respan puolen terassilla viihtyy, vaikka kaupungille lähtiessä ja myös sieltä palatessa. Oman hotellin terassilla on mukava ottaa sopiva kesäillan starttijuoma tai yömyssy. Pientä naposteltavaakin löytyy aina pikkutunneille eli puoli kahteen asti. Ravintolamme Gallá Kitchen & Barin terassilla myös ruokaillaan niin aamupalalla kuin illallisella, ja heinäkuun alusta myös sunnuntaisin, kun ravintola siirtyy taas pidempiin kesäajan aukioloaikoihin.

Kesä näkyy paitsi terasseilla ja aukioloajoissa myös keittiön antimissa. Gallá Kitchen & Barin ruokalista uudistuu juhannuksen aikoihin. Tarjolla on puhtaita Lapin makuja kesäpainotuksin ja sesongin tuoreita raaka-aineita hyödyntäen. Luvassa on siis paljon raikkaita, värikkäitä annoksia, joista omansa löytävät niin kevyemmän kuin täyttävämmänkin ruokaelämyksen ystävät.

Kesä näkyy ja maistuu myös ravintola Gallá Kitchen & Barin keittiön antimissa.

Ilmaista majoitusta Lapventure-passilla

Kesä on kotimaanmatkailun parasta sesonkia ja pohjoinen tarjoaa enemmän nähtävää ja koettavaa kuin yhdellä lomalla ehtii kiertää. Moni etelästä Lappia kohti matkaava on valinnut matkan varrelta yhdeksi etapikseen Lapland Hotels Kuopion. Siihen on laadukkaan majoituksen ja huippukeittiön lisäksi myös eräs lomailijan kukkaroa hellivä syy.

– Kesäisin todella suosittu Lapventure-passimme on käytössä tänäkin vuonna. Tämä etu kannattaa kesälomareissulla ehdottomasti hyödyntää, Miia Siltala kehottaa.

Lapventures-passilla kuudennen yöpymisen saa maksutta, kun yöpyy Lapland Hotels -ketjun hotelleissa viisi yötä 1.6.-13.8. välisenä aikana. Passin saa ensimmäisen yöpymisen yhteydessä. Passilla ansaitut ilmaiset yöt tulee käyttää 30.marraskuuta mennessä ja majoitusvaraus tulee tehdä laplandhotels.com sivuilta tai suoraan hotellista.

– Lapland Hotels Clubin jäsenyys kannattaa sekin, Siltala muistuttaa rahanarvoisista eduista.

Irti arjesta staycationilla

Lapland Hotels on kotimainen hotelliketju, johon kuuluu 19 hotellia. Niistä 14 sijaitsee Lapin maakunnan alueella ja viisi kaupunkihotellia Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kuopiossa. Suomea kiertävä matkailija saa kaikista ketjun hotelleista tasokkaat palvelut. Esimerkiksi sähköautojen latausjärjestelmät löytyvät myös Lapin kaikista hotelleista – matka ei katkea virran loppumiseen pohjoisen pitkillä taipaleillakaan.

– Toki aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Staycation on vaikkapa meille kuopiolaisille kiva kesän piriste. Yöpyminen oman kaupungin hotellissa ja illalla staycation-pakettiin kuuluva yllätysmenu vievät jo mukavasti pois arjesta. Kuluvan kesän tapahtumaviikoille majoitusvarausten aika on viimeistään nyt, Miia Siltala vinkkaa.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh. 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio

Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Gallá Kitchen & Bar
puh. 017 552 8803
www.kitchengalla.fi