Valikko Sulje

Ripaus luksusta ja irti arjesta

Saisiko olla lasi kuohuvaa? Staycation tarkoittaa myös hemmottelua ja rentoja hetkiä elämyksellisessä ympäristössä.

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa Lapin rauhaa ja mystiikkaa, tasokasta majoitusta ja maailman puhtaimpiin raaka-aineisiin pohjautuvan keittiön antimia. Elämyksellinen hotelli tuo monipuolisesti luksusta arkeen ja on oivallinen kohde lähilomailuun omassa kotikaupungissa.

Lähilomailu omassa kotikaupungissa tai lähiseudulla on nyt todella suosittua. Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo, että staycation on lyönyt läpi myös Kuopiossa, jossa Lapland Hotels on koonnut rentouttavan lähiloman elementit valmiiksi paketiksi.

– Pohjoinen staycation -pakettiimme kuuluu majoituksen lisäksi ihana yllätysmenu Gallá Kitchen & Bar -ravintolassamme sekä Suomen parhaana palkittu upea aamiainen. Ne kaikki ovat kuin vierailu aitoon Lapin rauhaan ja tunnelmaan. Loman voi räätälöidä helposti oman maun mukaan. Voi vaikkapa valita saunallisen tai kylpyammeellisen sviitin, ja tietenkin huonepalvelumme on myös käytettävissä, Siltala muistuttaa.

Hotellin keskeinen sijainti tuo luksuksen lähelle, mikä tekee Kuopion Lapland Hotelista erinomaisen staycationin viettopaikan.

– Meille on helppo tulla kaikilla kulkuvälineillä, ihan vaikka fillarilla tai kävellen, bussilla, taksilla tai omalla autolla, jonka saa kätevästi parkkihalliin vierailun ajaksi. Kuopiolaisille lähilomailijoille kohde on loistava, matka-aika jää minimiin ja kohteessa on ennen kuin huomaakaan. Kun hotellin aulaan astuu, pääsee heti aitoon Lapin tunnelmaan.

Joulun ja talven juhlapöydässä nautitaan aitojen makujen ja hyvien ystävien kanssa. 

 

Pikkujoulut pohjoiseen malliin

Lapland Hotels Kuopio on myös pikkujoulujen suhteen elämyksellinen kohde, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty valmiiksi. Miia Siltala kertoo tunnelmallisten tilojen taipuvan monen kokoisen pikkujouluporukan tarpeisiin.

– Kirnuun mahtuvat isommatkin juhlat, tilaussauna Kuulea on luksusta pikkuporukalle ja ravintolamme Gallá Kitchen & Bar tarjoaa Lapin tunnelmaa keskellä Kuopiota. Seurueille pikkujoulujen viettoon suosittelemme upeita menujamme, jotka vievät juhlaväen elämysmatkalle Lapin makujen maailmaan.

Elämykselliset menut  ja isommille seurueille hyvin sopiva pikkujoulupuffetti on räätälöity pohjoisen parhaista raaka-aineista. Usein pikkujouluihin juhlaväki kokoontuu kauempaakin. Silloin on mukava liittää juhliin myös majoitus. Oma myyntipalvelumme hoitaa kokonaisuuden alusta loppuun juhlajärjestelyistä majoitusvarauksiin, Siltala kertoo.

Juhlatunnelmaa ja joulun herkkuja

Myös perhejuhlille ja joulunviettoon Laplands Hotels Kuopio tarjoaa tunnelmalliset puitteet ja keittiön maukkaat antimet. Monipuoliset tilat mahdollistavat juhlien räätälöimisen juuri halutunlaisiksi ja keittiöpäällikön suunnittelemassa joulupöydässä yhdistyvät pohjoisen maut laadukkaaseen paikalliseen tarjontaan joulun perinteisiä suosikkeja unohtamatta.

– Joulupöydän antimet ovat tarjolla kaikille jouluherkkujen ystäville hotellissa majoittuvista tavallisiin ravintola-asiakkaisiin. Jouluaaton juhlapöydästä löytyy perinteisiä jouluruokia ja aitoja Lapin makuja. Olemme lisänneet kattausten määrää, jotta kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan Lapin tunnelmasta Gallan aitojen makujen parissa. Joululounasta on Gallassa tarjolla 13.12. alkaen. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä www.kitchengalla.fi kautta tai yli kymmenen henkilön ryhmille suoraan myyntipalvelun kautta, Gallá Kitchen & Barin väki muistuttaa.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh. 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio

Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Gallá Kitchen & Bar
puh. 017 552 8803
www.kitchengalla.fi