Valikko Sulje

Konekauppa käy!

Buster-, Yamarin- ja Yamarin Cross-veneet ovat olleet meillä myynnissä elokuusta lähtien. Tunnetut ja suositut kotimaiset merkit tekevät kauppansa hyvin, Sami Törrönen (vas.) ja Mikko Eestilä kertovat.

Kevään lähestyessä asfaltti polttaa ja liplattavat aallot välkkyvät jo mielessä. Vapaa-ajan koneiden kauppa käykin Moto3:lla kuumana niin uusien kuin käytettyjen koneiden osalta.

Kolmisopessa sijaitseva Moto3 myy niin uusia kuin käytettyjä veneitä, moottoripyöriä ja muita koneita. Elokuussa valikoimiin tulivat Buster-, Yamarin- ja Yamarin Cross -venepaketit, jotka varustetaan Yamahan perämoottoreilla.
– Buster, Yamarin ja Yamarin Cross ovat tunnettuja suomalaisia venemerkkejä ja ovatkin selkeitä markkinajohtajia myydyissä veneissä, Mikko Eestilä kertoo.
Moto3:n tilavassa liiketilassa on esillä kattava valikoima veneitä. Tässä vaiheessa osa malleista on jo tulevan kesän osalta myyty loppuun, mutta vielä riittää ostettavaakin. Jos uudella veneellä mielii kesällä järvelle, kannattaa kaupoille siis suunnata samoin tein.

Käytetyt koneet kysyttyjä

Uutuusveneiden lisäksi käytettyjen laitteiden kauppaa jatketaan entiseen malliin. Mikko Eestilä, Sami Törrönen ja Jussi Hartikainen kertovat, että kysyntää on niin uusille kuin käytetyillekin veneille ja moottoripyörille.
– Kysyntä on kovaa, joten meillä on välillä suorastaan huutava pula hyvistä käytetyistä koneista. Nyt meille kannattaakin entistä aktiivisemmin tarjota moottoripyöriä, veneitä sekä vesijettejä. Teemme ostotarjouksen mielellämme!
Erityisesti hyväkuntoiset ja suhteellisen uudet vapaa-ajan koneet ovat kysyttyjä, mutta kaikkea kannattaa aina tarjota. Yrittäjien pitkä kokemus alalta ja hyvä yhteistyökumppaniverkosto takaavatkin sen, että Moto3 pystyy tarjoamaan asiakkailleen juuri sellaista tavaraa, mille on kysyntää.

Moto3

Suvannontie 1, 70780 Kuopio
puh. 044 468 6111
ma - pe 9 - 17, la 10 - 14
osto@moto3.fi
www.moto3.fi