Valikko Sulje

Vuokrapyörillä kesäteille

Wille ja Suvi Hakoluoto ovat itsekin karavaanareita ja tietävät kuinka lomareissuille kannattaa varustautua.

Moni haaveilee lomareissusta matkailuautolla, mutta budjetti ja epäilys omasta karavaanariudesta hidastavat aikeita. Kustannustehokas ratkaisu on vuokrata laadukas matkailuauto tykötarpeineen silloin kun tie kutsuu, vuodenajasta riippumatta.

Wiksu Vuokraus aloitti toimintansa Leväsen Oppipojankujalla viime syksynä. Yritys vuokraa matkailu- ja retkeilyautoja ja matkailuvaunua, mutta palvelukokonaisuus on paljon monipuolisempi kuin normivuokraamolla.
– Auto tai vaunu on aina iso investointi ja ennen oman hankintaa hommaa on järkevää testata vuokravehkeillä. Meiltä löytyvät täysin varustellut matkailuautot Adria Matrix 670 Sc ja Carado A461, retkeilyauto Adria Twin Supreme 640 Sgx sekä matkailuvaunu Adria Altea 552 Pk. Niillä pääsee loistavasti nykyaikaisen autoretkeilyn makuun avaimet käteen -periaatteella. Reissu onnistuu mukavasti pariskunnasta suurperheeseen ja kaveriporukkaan. Hinnoittelumme on selkeä ja ilman piilokuluja, yrittäjät Wille ja Suvi Hakoluoto lupaavat.

Lomavarusteet mukaan

Loma ei kuitenkaan ole pelkkää ajelua. Matkan varrella ja määränpäässä liikutaan muutenkin ja vaikkapa leirintäalueelta on kiva kurvailla kylille kaksipyöräisellä. Kun pyörä on jo valmiiksi mukana, ei vuokraamoa tarvitse etsiskellä.
– Meiltä on mahdollista vuokrata matkalle mukaan myös sähköpolkupyörä. Veden äärellä on kiva lähteä liikkeelle SUP-laudalla. Sekin löytyy meiltä mukaan, joten aikaa ei hellepäivänä tärväydy laudan etsimiseen. Pyöriä ja lautoja saa toki meiltä vuokralle ilman auto- tai vaunuvuokraustakin. Samoissa tiloissa toimii myös auton lasien tummennuksia yli 20 vuoden kokemuksella tekevä toinen yritykseni Sun&Moon, Wille vinkkaa.

Wiksu Vuokraus Oy

Oppipojankuja 6
70780 Kuopio
puh. 044 578 6863
info@wiksuvuokraus.fi
www.wiksuvuokraus.fi