Valikko Sulje

Arjen luksusta ja pohjoisen tunnelmaa

Tilava, ammeellisella kylpyhuoneella varustettu Lapland Junior Suite on suosituimpia huonetyyppejä Lapland Hotels Kuopiossa, Miia Siltala ja Elena Chiksoeva kertovat.

Asiakasta odottaa korkeatasoinen majoitus, monipuoliset juhla- ja kokoustilat sekä korkeatasoinen ravintola, joka loihtii pohjoisen raaka-aineista upeita ruokaelämyksiä paikallisella twistillä. Lapin tunnelma ja aidot pohjoisen maut luovat puitteet myös onnistuneille lähilomille.

Lapland Hotels Kuopio sijaitsee kaupungin keskustassa vilkkaan tapahtuma- ja viihdetarjonnan äärellä, mutta niin majoitus, illallinen kuin maankuulu aamupalakin ovat kuin vierailu aitoon Lapin rauhaan ja tunnelmaan. Luksus ja irtiotto normiarjesta on nyt aidosti lähellä.

Irti arjesta lähilomalla

Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo lähilomailun eli staycationin nousseen suureen suosioon korona-aikana, mutta suosion jatkumiselle on hyvät edellytykset.
– Staycation toimii meillä niin kaupunkilaisille kuin maakunnasta Kuopioon saapuvillekin. Lapin tunnelmaa ei tarvitse hakea Kuopiota kauempaa, saman katon alta löytyvät kaikki rentouttavan loman elementit.
Lähilomailuun suunniteltu laajennettu ravintolakokemus eli Staycation paketti sisältää majoituksen aamiaisineen sekä yllätysmenun Gallá Kitchen & Barissa.
– Pohjoisesta ammentavien elämysten äärellä on mukava rauhoittua hetkeksi makuelämysten ja elämyksellisen majoituksen parissa. Huoneiden sisustus, varustelu ja värimaailma tukevat rentouttavaa lähilomaa, Siltala kertoo.

Klubieduilla etuja elämyksistä

Lapland Hotels Club on jäsenohjelma, jonka avulla voi kerätä pisteitä yöpymisistä Lapland Hotelsin hotelleissa ja käyttää ansaittuja pisteitä monipuolisesti.
Hiihtolomalla pohjoisessa voi vaikka lähteä safarille, käyttää pisteet perheen hissilippuostoksiin tai yksinkertaisesti pisteitä hyödyntämällä yöpyä uudestaan edullisesti.
– Lapland Hotels Clubiin on helppo liittyä verkkosivuillamme ja liittyminen ei maksa mitään. Työmatkaajille jäsenyys kannattaa ehdottomasti, pistekertymiä voi käyttää heti yöpymisen yhteydessä hotellin palveluihin, kuten huoneluokan korotuksiin.
Jäsenedut ovat hyödynnettävissä kaikissa ketjun hotelleissa etelästä pohjoiseen.
– Myös valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut Lapland Hotels -ketjun sopimustoimittajakseen ja mielellämme neuvottelemme muutenkin yritysten kanssa sopimushinnat kohdilleen. Samat edut ja palvelut ovat siis saatavilla Hangosta Hettaan ilman Lapin lisää, Miia Siltala lupaa hymyillen ja muistuttaa, että hotellivalikoima laajenee koko ajan.
– Laplands Hotel Arena avattiin juuri Tampereella ja sieltä löytyy esimerkiksi upeita Arena View -huoneita, joista voi seurata konsertteja ja otteluita aitiopaikalta omasta huoneesta.

Räätälöityjä kokouksia ja juhlia

Tärkeä osa Lapland Hotelsin laadukasta asiakaspalvelua on oma myyntipalvelu. Asiantunteva myyntipalvelu räätälöi kokoukset ja koulutukset kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, olipa kyseessä yritys, organisaatio tai ihan yksityiset ihmiset, myyntipäällikkö Elena Chiksoeva kertoo.
– Tiloihimme ja palveluihimme on helppo tulla tutustumaan jo etukäteen, suunnittelemme tilaisuudet mielellämme henkilökohtaisesti täällä paikan päällä asiakkaan kanssa. Tällä tavalla lopputulos on varmasti onnistunut ja positiivisella tavalla mieleenpainuva, Chiksoeva lupaa.

Gallá Kitchen & Barin yllätysmenu ja maankuulu aamiainen paikallisine erikoisuuksineen on kiinteä osa elämyksellistä kaupunkilomaa.

Lapland Hotelsin huoneissa Lapin tunnelma näkyy myös monissa pienissä yksityiskohdissa.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
puh. 017 552 8801
kuopio@laplandhotels.com
www.laplandhotels.com/kuopio

Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Gallá Kitchen & Bar
puh. 017 552 8803
www.kitchengalla.fi