Valikko Sulje

Digiajan lemmenloitsut

Juhannuksena kannattaa tarkkailla lammenpinnan väreilyä herkeämättä – unelmien ritari saattaa lähestyä mistä suunnasta tahansa.

Juhannus lähestyy, ja oma mielitietty on vielä löytämättä? Toimituksemme kansanperinneasiantuntija muokkasi käyttöönne taatusti toimivat ja mieleenpainuvat some-ajan juhannustaiat.

Suomalainen kansanperinne tarjoaa monenlaisia vinkkejä siihen, kuinka oman lemmityn voi löytää ja naimaonnea kasvattaa juhannusyön taianomaisina tunteina.
Monet ohjeista ovat kuitenkin agraariin kulttuuriin sidottuja ja tänä päivänä vaikeita toteuttaa. Vaikka ihastuksellasi sattuisikin olemaan oma ruispelto, saattaa siellä alasti kieriskelystä saada huonolla tuurilla sakot ja vähimmilläänkin ikävän ihottuman. Emme myöskään missään olosuhteissa suosittele odottelemaan tulevaa puolisoa juhannusyönä kontillaan kirkon kupeessa, sattuipa kirkkoherra kulkemaan ohi tai ei. Varmimmin sillä keinolla pääsee putkaan, eikä unessa todennäköisesti kohtaa muita kuin päivystävän konstaapelin.
Ota siis mieluummin käyttöön nämä turvalliset someajan juhannustaiat! Lykkyä lemmenasioihin!

Vanha taika

Kerää seitsemän kukkaa ja solmi niistä seppele. Kun laitat kukat tyynyn alle, näet unessa puolisosi.

Uusi taika

(Sopii myös allergikoille) Ota kuva seitsemästä kukasta ja muokkaa niistä kuvankäsittelyohjelmallasi kollaasi. Kun jaat kuvan Instaan, ensimmäinen tykkääjä on tuleva puolisosi.

Vanha taika

Kiipeä kolmesti siirretyn rakennuksen katonharjalle. Sieltä katsoessaan mies näkee alhaalla puolisonsa.

Uusi taika

Kiipeä kolmesti sisäilmanongelmien vuoksi peruskorjatun rakennuksen rappusille ja avaa Facebook. Tarkista ilmoitukset, niistä uusimmasta löydät rakkaasi.

Vanha taika

Laita vastakkain kaksi peiliä ja katso toiseen. Se, kenet näet toisesta peilistä, on oleva puolisosi.

Uusi taika

Ota selfie ja laita se Instaan. Selaa sovelluksen kuvasyötettä. Menet naimisiin sen henkilön kanssa, jonka selfien näet ensimmäisenä.

Vanha taika

Pue päällesi kolme päivää muurahaispesässä ollut paita ja hypi pelkästään se ylläsi hiipuvasta kokosta nousevan savun yli. Näin kohotat lemmekkyyttäsi ja keräät huomiota vastakkaisen sukupuolen keskuudessa.

Uusi taika

Tee ihmeessä sama (paloturvallisuutta noudattaen) ja jaa siitä video YouTubeen tai TikTokiin. Varmasti keräät huomiota.

Vanha taika

Kävele yhdeksän risteyksen yli.
Yhdeksännessä kohtaat tulevan puolisosi.

Uusi taika

Tarkista Facebookista kohta ”Ihmiset, jotka saatat tuntea”, heistä yhdeksäs on tuleva puolisosi. Rohkeat voivat kokeilla taikaa myös Tinderissä. Swaippaa oikealle yhdeksän kertaa. Yhdeksännen kanssa tulet menemään naimisiin.