Valikko Sulje

Entistä makoisampia unia Hermannissa

Hostelli Hermannin huoneissa nukutaan laadukkaissa vuoteissa ja vuodevaatteissa. Jokaiseen huoneeseen on mahdollisuus saada laadukas varavuode.

Hostelli Hermanni sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kaupunkia. Siisteissä, kodikkaissa huoneissa majoittuvat mukavasti niin matkailijat kuin paikallisetkin.

Yrittäjä Olga Loukkola kertoo, että hostellin varustukseen on tehty viime kuukausina paljon uudistuksia, jotka takaavat entistäkin viihtyisämmän majoituksen.
– Huoneistamme löytyy laadukkaat runkopatjasängyt ja vuodevaatteet. Kaikkiin huoneisiin on mahdollista sijoittaa myös laadukas varavuode. Kaikissa huoneista löytyvät myös jääkaapit.
Huoneiden lisäksi hostellin asukkaiden käytössä ovat oleskelu- ja keittiötilat. Hyvin varustelluista keittiöistä löytyvät astiat ja ruoantekotarvikkeet, joten asuminen on kodikasta ja kodinomaista.
– Tarjoamme yöpymismajoitusta tarvittaessa myös pidempiaikaisesti, esimerkiksi työmatkalaisille tai paikallisille oman kodin remontin ajaksi. Sijaintimme vain kilometrin päästä torilta on erinomainen, joten liikkuminen onnistuu niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Pysäköinti on helppoa omalla paikoitusalueellamme. Lisätietoa palveluistamme löydät uusituilta kotisivuiltamme, Olga muistuttaa.

Hostelli Hermanni

Hermanninaukio 3 D
70100 Kuopio
puh. +358 40 910 9083
info@hostellihermanni.fi
www.hostellihermanni.fi