Valikko Sulje

Koneurakointia ja autohuoltoa

Mika Tissarin (oik.) autokorjaamossa työskentelee myös ukrainalainen auto- ja konealan yrittäjä Mykolajev Holosnyi, jolla on alalta yli 15 vuoden kokemus. Hän pakeni perheensä kanssa sotaa Harkovan läheltä Suomeen.

Kurkimäkeläinen Mika Tissari tekee koneurakointi- ja maanrakennustöitä tehokkaalla kalustollaan. Yrittäjän toinen yhtiö on erikoistunut autojen korjauksiin ja huoltoihin sekä pienkonekorjauksiin

Mika Tissarin yritys tekee kaivinkonetöitä niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Yrityksen konekalusto sopii hyvin erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin.

– Teemme maanrakennuspalvelut tontinraivauksesta talon pohjatöihin ja pihanurmikon perustamiseen asti luotettavasti ja joustavalla aikataululla Kuopion talousalueella. Nykyaikainen kalustomme taipuu sekä pieniin että suuriin projekteihin, Mika Tissari esittelee.

Talvisin yritys tekee myös lumitöitä, joita varten löytyy sopiva traktorikalusto erilaisiin kohteisiin. Yksi Tissarin yrityksen palveluista ovat erilaiset rakennusten purkutyöt.

Kaivinkonetöitä  tehdään niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Palveluihin kuuluvat muun muassa talojen pohjatyöt.

Autot huoltoon ja kuntoon

Autokorjaamo M. Tissari Ky hoitaa henkilö ja pakettiautojen huollot ja korjaukset sekä pienkonekorjaukset yli 30 vuoden kokemuksella.

Autokorjaamopalveluihin kuuluvat muun muassa eri automerkkien määräaikaishuollot, öljynvaihdot, elektroniikan vianmääritykset ja -korjaukset, vikamuistin luvut ja nollaukset, ilmastointihuollot sekä katsastuskorjaukset.

– Jokaisella automerkillä on vähän omat kujeensa ja vikaherkkyytensä, mutta kokemus korjauksista yleensä auttaa pääsemään vikaan kiinni varsin nopeasti.

Tissari muistuttaa myös ilmastointihuollon tärkeydestä, vaikka sitä huoltoa ei välttämättä olekaan merkitty auton huolto-ohjelmaan: – Ilmastointihuolto kannattaa tehdä noin kolmen vuoden välein, vaikkapa näin keväisin ennen kesähelteitä. Kun ilmastointijärjestelmä on kunnossa, matkanteko on miellyttävää kesäkuumallakin.

 

Koneurakointi M. Tissari
Autokorjaamo M. Tissari

Toukolanrinne 22
71480 Kurkimäki
puh. 0400 675 590
www.koneurakointitissari.fi