Valikko Sulje

Lisää valoa ja turvallisuutta tien päälle

Lisävalot parantavat turvallisuutta ja ajomukavuutta pimeällä. Titec Oy:n yrittäjät Timo Lyytinen (vas.) ja Timo Mäkäräinen kehuvat, että led-paneeli on kätevä asentaa ja siinä on hyvä valoteho.

Valoa autokansalle joka pimeydessä vaeltaa! Taas eletään sitä pimeää aikaa vuodesta, jolloin päivä lyhenee ja valon määrä vähenee.
Autoilijoille on kuitenkin apua ja valoa saatavilla. Kuopiolaiselta Titec Oy:ltä löytyy lisäpitkät ja -valot joka lähtöön ja yksilöllisen tarpeen mukaan räätälöitynä automerkit ja muu varustelu huomioiden.
– Lisävalot parantavat näkyvyyttä ja ajomukavuutta, kun ajetaan pimeällä. Lisäpitkät myös tuovat turvallisuutta tien päälle, kun työmatkalainen tai mökkiläinen havaitsee esimerkiksi hirvet ja peurat paremmin, kiteyttää yrittäjä Timo Lyytinen.
Lisävalot loistavat jo monen yksityisautoilijan tai yritysauton keulilla. Hitiksi ovat nousseet varsinkin kaarevat led-paneelit, jotka ovat siroina ja helposti asennettavina sekä valoteholtaan parempina korvanneet entiset halogeenivalot.

Myös muita lisälaitteita

Titec on tunnettu taksiautojen varustelijana. Taksivalojen, -mittareiden ja muiden varusteiden lisäksi repertuaarista löytyy paljon laitettavaa myös muihin ajoneuvoihin, olipa kyse henkilö- ja pakettiautoista tai työkoneista.
Yrityksen kautta niihin saa muun muassa alkolukot ja -testerit, koulukyyti-varusteet, peruutuskamerat, soitinpaketit, navigaattorit ja paikannuslaitteet.
Kun tähän lisää ajoneuvojen asennus- ja huoltopalvelut, autojen TEE-SE-ITSE pesuhallin, sekä pikkubussin vuokrauksen, niin Titeciä voi syystä sanoa monipuoliseksi liikkuvan kaluston täyden palvelun yritykseksi, joka on toiminut jo 20 vuotta.

Titec Oy

Oppipojankuja 10, 70780 Kuopio
puh. 010 328 6040
ma – pe 8 – 16.30 tai sop. mukaan
sales@titec.fi,
www.titec.fi