Valikko Sulje

LVI-osaamista ja palvelevaa autokauppaa

Heikki Luomi ja Markku Moilanen ovat tehneet kaupat 18 autosta vuodesta 2017 lähtien. Peugeot-hyötyajoneuvomallisto ja Hartikaisen huoltopalvelu ovat paljon kilometrejä keräävän yrityksen varma valinta.

Yritykset tekevät tuloksellista yhteistyötä

Savon LVI-talon palvelut vaativat runsaasti liikkumista maakunnassa. Kilometrejä kertyy vaativissakin olosuhteissa, mutta luotettavat hyötyajoneuvot ja niiden huollot sekä muut oheispalvelut löytyvät Autotalo Hartikaiselta.

Savon LVI-talo toteuttaa LVI-urakat, -suunnitelmat ja -huoltopalvelut ja sen Tehdaskadun liikkeestä löytyy todella laaja valikoima LVI-alan tarvikkeita ja varaosia. Yritys myös myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput niin yksityisille kuin yrityksillekin. Alan kehittyneimmällä tekniikalla varustetut ilmalämpöpumput ovat viime vuosina tulleet todella tärkeäksi osaksi kuopiolaisyrityksen laajaa palvelukokonaisuutta.

Ilmalämpöpumpulla ihannekesän olosuhteet

Yhä useampi haluaa taittaa terän tukalimmilta kesähelteiltä ilmalämpöpumpulla. Hikikeleihin varautuja tekee viisaasti, kun alkaa puuhata ilmalämpöpumppua huusholliinsa viimeistään nostaessaan lumikolaa varaston naulaan. Toimitusjohtaja Heikki Luomi kertoo, että yhä useampi ei jätä ilmalämpöpumpun hankintaa viime tippaan.
– Näin keväällä tulevan kesän helteitä kannattaa jo hieman aavistella ja varautua ajoissa. Savon LVI-talolle voi tulla aprikoimaan meidän kanssa, millainen pumppu omaan taloon tai mökille parhaiten sopisi. Sen sopivimman mallin saatavuus ja asennusaikataulut saadaan hyvin kohdilleen, kun ollaan ajoissa asialla. Kun suvi on sylissä ja aurinko alkaa porotella täysillä, täyttyvät meidänkin asentajien allakat pikavauhtia.
Luomi kannustaa toteuttamaan ilmalämpöpumppusuunnitelmat mieluummin vaikka pikkuisen aavistamalla kuin hikiseltä takamatkalta.

Asentajat ajavat paljon

Vaikka Savon LVI-talo myy runsaasti myös LVI-tarvikkeita ja varaosia kivijalkakauppansa laajasta varastosta, on yrityksen henkilökunnasta suurin osa koko ajan jossain muualla kuin omalla tontilla. Asennus-, korjaus- ja huoltotoimet vaativat ripeitä liikkeitä ja päiviin kertyy herkästi satoja kilometrejä ajomatkaa. Siksi myös ajokaluston on oltava ajan tasalla. Auto on ennen kaikkea työkalu ja sen luotettavuus ja käytännöllisyys takaavat omalta osaltaan yrityksen palvelulupauksen toteutumisen. Kyytiin on mahduttava kaikki tarvittava ja autolla pitää olla huoleton lähteä kauemmaskin maakuntaan.
– Jokainen yrityksemme autoista on samalla myös liikenteessä kulkeva edustajamme teippauksineen. Meillä on tällä hetkellä kymmenen autoa, josta jokaisen tulee olla hyvin huollettu, varusteltu oikein ja mielellään myös mahdollisimman puhdas. Nämä kaikki vaatimukset ovat meillä täyttyneet hyvässä yhteistyössä Autotalo Hartikaisen kanssa.
Kyseessä ei ole pelkkä autokauppojen teko, vaan 24/7 pelaava palvelu huollosta vaikkapa tilapäiseen lisäkalustoon.
– Hartikaiseen päädyimme aikoinaan tiukan kilpailutuksen kautta. Ratkaiseva tekijä oli nimenomaan palvelun monipuolisuus ja laatu, joka antaa edellytykset pitkäaikaiselle asiakkuudelle, Heikki Luomi kertoo.

Savon LVI-Talo Oy

Tehdaskatu 24, 70260 Kuopio
puh. 017 279 8888
Myynti / lämpöpumput/
Erik Iskanius puh. 044 334 8824
Asennus/huolto/
Jukka-Pekka Ruotsalainen 040 484 5649
ma – pe 7.30 – 16.30
www.savonlvi-talo.fi

Kolmisopen kauppakeskittymässä palveleva Autotalo Hartikainen tarjoaa kaikki autoilijan palvelut niin yksityisille kuin yrityksillekin. Hartikaisen kattavaan merkkiedustukseen kuuluvat Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Hyundai ja Suzuki sekä Isuzu. Hartikaisella on eri myyntipisteissään myös todella monipuolinen, useiden satojen autojen vaihtoautovalikoima. Myynnissä olevat autot ovat aina kuntotarkastettuja tai korjattuja ennen myyntiä.

Hartikainen on yritysten luottokumppani

Autotalojohtaja Markku Moilanen kertoo yritysyhteistyön olevan tärkeä osa Hartikaisen toimintaa.
– Savon LVI-talo on hyvä esimerkki asiakkuudesta, joka on alkanut henkilökohtaisten kontaktien kautta, mutta jonka jatkuvuus perustuu ennen kaikkea vankkaan luottamukseen. Minä ja Heikki tunnemme toisemme urheilupiireistä jo pitkältä ajalta, mutta viidessä vuodessa ei tehdä kahdeksaatoista autokauppaa pelkällä tutunkaupalla. Me Hartikaisella tiedostamme, että yrittäjälle valinnan ratkaisee autokannan luotettavuus ja sopivuus käyttötarkoitukseensa, yhdistettynä kattavaan palvelupakettiin, Moilanen linjaa.

Kattavat huoltopalvelut

Kun yrityksen autokalusto tarvitsee huoltoa, on käytännöllistä, että kaikki tarvittavat palvelut löytyvät samalta tontilta. Jokaiselle yritysasiakkaalle räätälöidään sen yksilöllisiä tarpeita vastaava palvelupaketti.
– Savon LVI-talo on valinnut Peugeotin hyötyajoneuvomallistosta käyttöönsä soveltuvat mallit ja me pidämme huolta, että autot pysyvät liikenteessä. Yrittäjälle aika on kirjaimellisesti rahaa. Ajokalusto ei jouda seisomaan eikä palveluiden haaliminen ympäri kaupunkia lyö leiville. Meillä Hartikaisella hoituvat niin kausihuollot kuin mahdolliset vikakorjauksetkin, puhumattakaan rengaspalveluista. Kun yrityksellä on näinkin monta autoa, on jo pelkästään renkaiden kausivaihto melkoinen ruletti. Hartikaisen rengashuolto hoitaa hommat ja renkaat pääsevät rengashotelliimme odottamaan seuraavaa kautta, Moilanen kertoo.

Autotalo Hartikainen

Kuopio
Neulalammentie 4, 70780 Kuopio
Automyynti
ma – pe 9 – 17
la 10 – 14
puh 040 033 1155
www.hartikainen.com