Valikko Sulje

Räätälöityjä kokouksia ja juhlia

Kuulea toimii saumattomasti kokoustilana ja rentona tilaussaunana. Palaverin päätteeksi on mukava napata pyyhe kainaloon ja lähteä saunan löylyihin. Saunajuomat ja pikkupurtavat ovat jo valmiina. Kuvassa vasemmalta hotellipäällikkö Mari Vartiainen, myyntikoordinaattori Riina Sulkukoski ja ravintolan vuoropäällikkö Marjaana Voutilainen.

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa korkeatasoisen majoituksen lisäksi myös monipuolisia juhla- ja kokoustiloja yksityisille ja yrityksille. Korkeatasoinen Gallá Kitchen & Bar -ravintola vastaa myös kaikenkokoisten tilaisuuksien laadukkaasta ruokatarjonnasta.

Lapland Hotels Kuopion upeat kokoustilat soveltuvat monenlaisiin kokouksiin ja juhliin. Keittiöpäällikön loihtimat menut johdattavat maukkaiden kokemusten äärelle, räätälöidysti kunkin tilaisuuden luonteen mukaan. Lapland Hotelsilla onnistuvat kokoukset, cocktail-tilaisuudet, illanvietot saunatilassa, karonkat sekä muut perhejuhlat häistä syntymäpäiviin.
Hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo monipuolisuuden ja muokattavuuden olevan tilojen vahvuus, unohtamatta aitoa Lapin tunnelmaa, joka nostaa normikokouksenkin arjen yläpuolelle.
– Meiltä löytyy kuusi erilaista kokous- ja juhlatilaa, tilaussaunan 12 hengen Kuulea-kabinetista jopa 120 hengen juhlatila Kirnuun. Meillä on järjestetty kokouksia, koulutuksia, tiimi- ja tyhy-päiviä, tuotelanseerauksia sekä yritysten asiakas- ja B2B -tilaisuuksia saunailtoineen.
Myös vuosijuhlat, häät, karonkat, erilaiset valmistujaiset, syntymäpäivät ja myös muistotilaisuudet järjestyvät yksilöllisesti.
– Ruokailu onnistuu joustavasti tilaisuuden yhteydessä joko kokoustilassa, kokouskerroksessa ja/tai Gallássa, Siltala kertoo.

Lapin makuja ja tunnelmaa

Tärkeä osa onnistunutta juhlaa tai kokousta on tietenkin ruoka, olipa kyseessä pitkän kaavan illallinen tai pienemmät purtavat. Hotellipäällikkö Mari Vartiainen kertoo, että hotellin ravintola Gallá Kitchen & Bar vastaa myös kokous- ja juhlapalvelujen ruokatuotteesta.
– Itse ravintolassa onnistuvat isommatkin tilaisuudet ja pienemmälle porukalle ravintolan Javri-kabinetti on tunnelmallinen tila yksityistilaisuuksiin.
Javri on mainio tila myös vaikkapa työpaikan aamupalatilaisuuteen, missä Lapland Hotelsin maankuulun aamupalan jälkeen jatketaan kokouksella tai koulutuksella.
– Keittiöpäällikkömme suunnittelee menut myös muissa tiloissamme tapahtuviin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä millainen tilaisuus tahansa, on tarjolla aitoja Lapin makuja suoraan omasta keittiöstä, paikallisia raaka-aineita hyödyntäen, Vartiainen muistuttaa.

Muokattavuutta ja monikäyttöisyyttä

Kirnu-lounge on hyvä esimerkki Lapland Hotelsin tilojen monipuolisuudesta. Kirnussa onnistuvat mainiosti niin cocktail-henkiset rennot asiakastilaisuudet kuin muodollisemmatkin juhlat karonkoista valmistujaisiin. Tarvittava audiovisuaalinen laitteisto ja puheäänentoisto on tilassa valmiina. Kirnun vieressä taas on tunnelmallinen Kuulea, missä kokous tai koulutus yhdistyy saumattomasti tilaussaunan löylyihin.
Lapland Hotels Kuopion oma myyntipalvelu räätälöi kokoukset ja koulutukset kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yksityiset ihmiset, yritys tai organisaatio.
– Tiloihimme ja palveluihimme on helppo tutustua paikan päällä jo etukäteen. Suunnittelemme mielellämme tilaisuudet henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa. Näin varmistetaan, että tilaisuus on huolella valmisteltu kaikkia yksityiskohtia myöten, myyntikoordinaattori Riina Sulkukoski lupaa.


Kirnu-lounge toimii vaikkapa yrityksen ohjelmallisen aamiaistilaisuuden tilana.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32
70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio

Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi