Valikko Sulje

Rekkahuolto – Autoilijan luotettu kumppani

Perävaunujen huoltaminen ja korjaaminen on muutakin kuin pelkkää mekaanista työtä. Perävaunujenkin korjaamisessa ja vianetsinnässä ammattitaitoinen mekaanikko tekee
vikadiagnoosit tietokoneen avulla.

Jos laitteeseen tulee vika silloin kun sen pitäisi olla tuottavassa työssä, on jokainen tunti kallis. Atoy Rekkahuolto on luotettava erikoisosaaja, jolla on pitkä historia ja ajantasainen ammattitaito raskaan kaluston huolloista ja korjauksista.

Kun Atoy on asialla, voi asiakas luottaa siihen, että kalustosta pidetään huolta, nopeasti ja kustannustehokkaasti.
Tekniikka on muuttunut paljon viime vuosina. Modernin kaluston huolloissa ja korjauksissa vian diagnosointi testerin avulla on keskeisessä roolissa. Erityisesti päästöjärjestelmien myötä moottorinhallintajärjestelmien vikojen diagnosointi on muuttunut lähes kokonaan tietokoneella tehtäväksi työksi.
Mekaanikko Tomi Holopainen Atoy Rekkahuollosta kertoo, että testeri on hyvä työkalu, mutta se ei yksin riitä.
– Testeri on nimenomaan työkalu, mutta sen lisäksi tarvitaan myös eri valmistajien ja järjestelmien asiantuntemusta. Testeri on koko lailla hyödytön, jos sen antamaa dataa ei osaa tulkita oikein. Varsinainen viankorjaus on ajallisesti usein pienempi toimenpide kuin diagnostiikkavaihe.
Myös perävaunuhuolto vaatii taitoa. Vallalla on vielä usein perinteinen mielikuva siitä, että vaunujen huolto on toisarvoista työtä. Nykypäivän perävaunut on kuitenkin varustettu samanlaisella modernilla tekniikalla ja järjestelmillä kuin autotkin, joten myös diagnosointi ja viankorjaus vaativat tietotaitoa yhtä paljon.

Pitkä kokemus, ajantasainen osaaminen

Atoylla monipuolista kokemusta löytyy. Holopainenkin on ollut Atoyn leivissä jo 23 vuotta. Pitkä kokemus yhdistettynä jatkuvaan, päivitettyyn tietoon on yhdistelmä, joka tuo hyvän lopputuloksen.
– Muutoksia järjestelmissä tapahtuu käytännöllisesti katsoen vuosittain. Siksi osaamisen kehittäminen ja päivittäminen on koko ajan tarpeen.
Atoy Rekkahuollon asiakkaille tärkeintä on, että koneet saadaan kuntoon ja käyttöön, mieluiten mahdollisimman nopeasti. Myös tieto siitä, mitä on tehty ja mitä korjattu, kiinnostaa asiakasta. Kun tieto kulkee, ja ajoneuvo luovutetaan taas käyttöön koeajettuja ja testattuna, pääsee asiakas jatkamaan töitä luottavaisin mielin: hommat hoituvat mutkattomasti jatkossakin. Atoyn asiakkaissa onkin paljon pitkäaikaisia asiakkaita, joiden kanssa luottamus on rakentunut ja yhteistyö hitsautunut saumattomaksi vuosien yhteistyön aikana.

Pidämme asiakkaista huolta

Atoyn palvelukonseptiin kuuluu se, että vikoja paitsi korjataan, niitä myös ehkäistään. Atoy Rekkahuolto on useiden keskeisten merkkien valtuutettu huoltopiste. Hyvin ja ennakoiden huollettu ajoneuvo kestää käyttöä pidempään.
– Pidämme huolta myös tulevista korjaus- ja huoltotarpeista. Kun auto on korjaamollamme ja huomaamme autossa lisäkorjaustarvetta, soitamme asiakkaalle ja sovimme jatkotoimenpiteet. Asiakkaalle on kerrottava, voiko autolla ajaa, ja mitkä riskit siinä on olemassa, jos ajoa vain jatketaan. On aina parempi ja halvempi tehdä tarvittavat korjaukset ennakkoon korjaamo-olosuhteissa, kuin tienpäällä pakon edessä ajoneuvon mentyä rikki, Jälkimarkkinointipäällikkö
Arto Vartiainen muistuttaa.

Tekniikka on hyvä työkalu vian määrityksessä. Sen lisäksi tarvitaan monipuolista tietotaitoa ja osaamista, että saatu data tulkitaan oikein, Tomi Holopainen kertoo.

Atoy Rekkahuolto

Hakalahdentie 13, 70460 Kuopio
Huolto: 044 364 3300
Varaosat: 044 364 3310
Päivystys Kuopiossa: 044 364 4333
ma – pe 8 – 16.30
Huoltopäällikkö Hannu Eskelinen
puh.044 3644 340
hannu.eskelinen@atoy.fi, kuopio@atoy.fi
www.atoyrekkahuolto.fi