Valikko Sulje

Sampo on kesäkansan kohtauspaikka

Tervetuloa morjestamaan ja maistelemaan maukkaita kesäjuomia. Valikoimaa löytyy, Satu Poussa lupaa.

Sympaattinen erikoisravintola on paitsi muikuistaan tunnettu ruokaravintola, myös suosittu seurusteluravintola. Kun syntyy ajatus poiketa kesäjuomille rennon suvipäivän ratoksi, on Sampon kynnys matala. Astu sisään yhteen Suomen vanhimmista ravintoloista!

Viime vuoden lopulla Ravintola Sampon ravintolapäällikkönä aloittanut Satu Poussa kertoo tunnelmistaan hymy huulilla. Muutamassa kuukaudessa Sampo on paljastunut mitä mukavimmaksi työympäristöksi.
– Sampo on paljastunut aidoksi koko kansan kohtauspaikaksi. Sampo on helposti lähestyttävä, ystävällisen ja iloisen palvelun paikka. Asiakkaiden sydämellinen vastaanotto on yllättänyt. Kun aikoinaan näin ilmoituksen, että ravintolapäällikköä haetaan, tuli etiäinen että tuo se on minun paikka. Ja totta se oli, täällä on kuin kotonaan, Satu kertoo.

Laaja kesäjuomavalikoima

Monet tuntevat ja tietävät Sampon nimenomaan suosittuna ja pöytävarausta suosittelevana ruokaravintolana. Satu Poussa muistuttaa, että Sampo on myös rento seurusteluravintola, jonne on helppo poiketa lasilliselle ilman syöntiaikeita ja pöytävarauksia.
– Kesäkeleillä saattaa kurkkuakin joskus kuivaa, mutta Samposta löytyy laadukasta kostuketta. Viiniä on hyllyssä punaista ja valkoista jos jonniinlaista lajiketta ja roseeviiniä myös, olutvalikoimasta löytyy tuttuja klassikoita ja paikallisten panimoiden tuotantoa alkoholittomia tuotteita unohtamatta.
Valikoiman kruunaavat Sampon omat erikoistupsluikkarit kännikalaryypystä raikkaisiin drinkkeihin. Juomien oheen löytyy maun mukaan pienempiäkin ruoka-annoksia näppisistä muikkukippoon.
– Tervetulloo Sampoon ihan vuan kulukiissaan, ravintolapäällikkö Satu Poussa toivottaa kaikille kesän kulkijoille.

Ravintola Sampo

Kauppakatu 13
70100 Kuopio
puh. 040 630 4550
kuopio.sampo@restel.fi
www.muikkuravintolasampo.fi