Valikko Sulje

Savolaenen horoskooppi vuojelle 2022

Kuluva vuosi on täynnä sattumuksia, ja aina hieman jännittää mitä omalle kohdalle mahtaakaan sattua. Taivaan merkkien tiirailijamme Oliver Castlefield raottaa savolaisen moniselitteiseen tyyliinsä salaisuuksien arkkua…
Katsopa mitä sinulle luvataan!

Hirvi (22.12. – 20.1.)

Nyt ee toemita rykiä hirveesti ies rykimäaekaan, suattaa olla hirvimiehet metän laejassa passissa ja lassaattoo kuuloo jäläkees. Pitkee askelta vuan niin ee sorkka uppoo elämän hetteiköessä.

Vesj´laetoksen mies (21.1. – 19.2.)

Pakkaskelillä suattaa työt ruuhkaatua kun putket jiätyy ja sullaa ja halakeiloo. Romantiikkoo suattas olla tiijossa, männöö ne hanat jäkkääksiin mukavillae tyttölöellä ja sillon tarvittaan ammattimiestä.

Muikut (20.2. – 20.3.)

Muikkuna on mukava olla, kun vuan ossoo pittee verkostot kunnossa. Hyvviin verkostoen kautta piäsöö hyvässä seorassa kaapunnille ja paremman väen pöötään. Tiijä vaekka virka kohhoo jopa kännikalaryypyn ruaka-aeneeks.

Pässi (21.3. – 20.4.)

Oo tok pässi,vuan elä koronapässi. Muista ottoo rokotukset mittee vuan annetaan, tervennä on mukava puskee vuotta etteenpäen.

Sonni (21.4. – 20.5)

Sonnilla on julumat ilimeet mutta lämmin syvän. Sonnia lähestyttään tänäkii vuonna romantiikka mielessä, mutta sen pitempiin suhteisiin pyrkimättä. Kannattaa ottoo ilo irti satunnaisista suhteista, yks kun männöö niin jo toesta tilalle talutellaan.

Veljmiehet (21.5. – 21.6.)

Veljmiehellä ei ilime värähä kovallakkaan kelillä ja vähissä vuatteissa. Semmosella asenteella pärjee, on nimittäen kova talavi tulossa kaekilla rintamilla. Rakkaushommissa suattaa jiähä sualiiks joku lahnan kutjake enintään.

Rapu (22.6. – 22.7.)

Rapu rapu rallaa, näen kannattaa rallatella heti vuojen alusta. Rapu on tunnetusti ruma ja piikikäs, mutta ilosella otteella eikun vuan kaveria kertyy ja juhlissa maljat nousoo.

Ilives (23.7. – 22.8.)

Ilives sano hyvästit Hakametsän hallille ja siirty muille areenoelle. Vuos luppoo muutoksia elämään, ennee ee kärsi luimuilla syrjämehtiä myöten. Nyt kylille ja tupsut korvista piiloon.

Vanahapiika (23.8. – 23.9.)

Kestosinkku on vappaa ja rento ku mikäkii. Kukkaan ee käske, kettään ee tarvii passata. Jottii suattaa katteuksissaan ruveta jopa vokottelemaan.

Vuaka (24.9. – 23.10.)

Vuaka on kerrannii tasapaenossa. Nyt ee punnukset mylykkäse, hommat on mukavasti vatupassissa. Tänä vuonna vuaka näätästää hyviä lukemia.

Mäntypistijäenen (24.10.- 22.11.)

Mäntypistijäenen alottaa parikii uutta
harrastusta. Toenen on liikuntoo, meleko varmasti miekkaelun alakeiskurssi, ja toenen liittyy kylttyyriin. Vinnyylin kerräilyä ja levarin neoloen ehtimistä tiijossa.

Kukko (23.11. – 21.12.)

Kukko jatkaa seurusteluvaan ahventen ja muikkuin kanssa, mutta lohi ja lanttu jiäp pikkusen sivurooliin. Kukon seorassa varsinnii savolaeset tuntus viihtyvän hyvästi, jopa kanattii sillä joku roti se pittää olla kanalassae.