Valikko Sulje

Uusiutuvan energian erikoisosaajat

Paikallis-Sähkö tekee yhteistyötä myös kuopiolaisten autoliikkeiden kanssa. Tässä ladataan uutta Skoda ENYAQ iV:tä. Etualalla Marko Mielonen Paikallis-Sähköstä, kyydissä Autoliike Miettisen Juha Lammi.

Paikallis-Sähkö toimittaa sähköautojen latausjärjestelmät kustannustehokkaana kokonaispakettina. Alkukartoitus, suunnittelu ja rakentaminen tehdään niin yrityksille, taloyhtiöille kuin julkisiinkin latauspisteisiin kokemuksella ja ammattitaidolla.

Sähköautoja on liikenteessä jo todella paljon ja mitä enemmän autoja, sitä enemmän tarvitaan latauspisteitä. Yrityksissä ja taloyhtiöissä mahdollisuus sähkö- ja hybridiautojen lataukseen on jo arkipäivää. Viranomaismääräysten mukaan jokaisessa uudessa taloyhtiössä tulee olla latauspistevalmius. Jos parkkipaikkoja on enemmän kuin neljä, latauspistevalmius on oltava myös laajamittaisesti korjattavissa vanhoissa taloyhtiöissä.

Lisäarvoa latauspisteillä

Paikallis-Sähkön myyntipäällikkö Marko Mielonen kertoo, että vaihtoehtoja latauspisteiden asennukselle on varsin paljon.

– Paikallis-Sähköllä on latauspisteistä kokemusta ja osaamista jo pitkältä ajalta, joten voimme suositella kuhunkin kohteeseen sopivaa ratkaisua ja toimittaa sen kokonaispakettina suunnittelusta rakentamiseen. Tämä on helppo toimintatapa yrityksille, isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille.

Mielonen muistuttaa latauspisteiden olevan nyt olennainen osa ajan tasalla olevaa kiinteistöä.

– Yritykselle latauspisteet ovat osa henkilökunnan työmukavuutta sekä vähitellen myös asiakaspalvelua. Taloyhtiöissä latauspisteellä on osuutensa asuntojen haluttavuuteen nykypäivän asuntomarkkinoilla. Paikallis-Sähköllä on runsaasti kokemusta ja osaamista myös aurinkosähköjärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta. Uusiutuvan energian hyödyntäminen on tätä päivää.

 

Paikallis-Sähkö oy

Tehdaskatu 20, 70620 Kuopio
Marko Mielonen
Myyntipäällikkö
puh. 044 455 3321
marko.mielonen@paikallis-sahko.fi

Simon Brown
Tiimipäällikkö
puh. 044 4553 323
simon.brown@paikallis-sahko.fi

kuopio@paikallis-sahko.fi
www.paikallis-sahko.fi