Valikko Sulje

Ykkösmatkat on enemmän kuin matkatoimisto

Ykkösmatkojen kalustosta löytyvät niin huippuvarustellut bussit kuin taksitkin Cadillacista mustaan Mersuun. Ammattikuljettajat huolehtivat että matka sujuu mukavasti niin lähelle kuin kauaskin.

Ykkösmatkat on täyden palvelun matkatoimisto ja kuljetusliike. Tarvittaessa yritys hoitaa matkapaketin sisältäen ykkösluokan bussikyydin lisäksi majoitukset, laivamatkat, lennot, ruokailut ja ohjelmapalvelut. Minne lähdettäisiin?

Kuopiolainen Ykkösmatkat on Suomen Matkatoimistoalan liittoon kuuluva yksityinen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä. Vuonna 2005 perustettiin MatkaVeijalainen Ay ja osakeyhtiöksi muututtuaan se osti Eläkkeensaajien Keskusliitolta vuonna 2013 Ykkösmatkat, minkä nimen alle yrityksen toiminta on siitä lähtien keskitetty. Yrityksen juuret ulottuvat jo 90-luvun alkupuolelle, jolloin Pertti Veijalainen vei 40 suomalaista metsästäjää hanhenmetsästykseen Laatokan-Karjalaan. Siitä alkoi elämyksellisten erikoismatkojen sarja, joka jatkuu edelleen.
– Me järjestämme matkoja, jotka jäävät myönteisinä elämyksinä mieleen. Ei niin villiä ideaa ja mutkaista reittiä, ettei Ykkösmatkojen bussi olisi valmiina lähtöön. Ykkösmatkat on esimerkiksi ajanut jenkeissä Route 66:n päästä päähän ja kierrellyt samalla reissulla Euroopan kulttuurikohteet.
Nyt suunnitelmissa ovat erikoismatkat Espanjan ja Italian viinitiloille, joissa myös majoituttaisiin, sekä Puolan metsästysmatkat.
Tällä hetkellä täyden palvelun golf-matkat etelän kentille ovat todella suosittuja ja perinteisiä kylpylälomiakaan ei ole unohdettu. Korona on toki hidastanut reissaamista, mutta nyt on ollut hyvää aikaa hioa uusia matkapaketteja valmiiksi, kehitysjohtaja Jukka Kuiri kertoo.

Laatumatkoja joka lähtöön

Paitsi yksilöllisestä ja monipuolisesta matkavalikoimasta, on Ykkösmatkat tunnettu myös ensiluokkaisesta kalustostaan ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Tilausajot ajetaan upeilla keltaisilla 20-, 52-, 53- ja 58-paikkaisilla, täysin varustelluilla linja-autoilla. Taksikyydit hoituvat mustilla Mersuilla tai Cadillaceilla, 50-luvun klassikkotyyliin tai presidentillisellä Escaladella. Kuirin Taksipalvelun tulo osaksi Ykkösmatkoja teki siitä yhden Kuopion suurimmista taksitoimijoista.
– Ajan tasalla oleva kalusto on nostanut omankin riman korkealle, ajoon lähdetään aina parhaalla mahdollisella kalustolla Vakioasiakkaamme ovat tähän tottuneet, mutta uusille asiakasryhmille olemme tuottaneet paljon mukavia yllätyksiä.
Urheilujoukkue oli pelimatkalla ensimmäistä kertaa Ykkösmatkojen kyydillä ja monenlaisiin onnikoihin tottuneet pelaajat olivat iloisia pelimatkan taittuessa ajanmukaisella bussilla, Jukka
Kuiri naurahtaa.

Ammattilaisten kyydissä matka onnistuu

Hyvä kalustokaan ei riitä, ellei henkilökunta osaa asiaansa. Ykkösmatkoilla niin busseja kuin taksejakin ajavat koulutetut ammattilaiset, joista valtaosalla on ammattiajosta vuosikymmenien kokemus.
– Perheyrityksessä on ammattiosaamista jo toisessa polvessa. Aapo Veijalainen jatkaa isä-Pertin aikoinaan aloittamaa työtä yrityksen johdossa ja ammattikuljettajana, samoin taksipuolella minun urani on tullut verenperintönä isältäni. Kaikki kuljettajamme ovat sitoutuneet hyvään asiakaspalveluun ja ammattitaitoiseen työskentelyyn liikenteessä. Tästä Ykkösmatkat onkin saanut hyvää palautetta, hymy on aina kuljettajan paras apulainen, Jukka Kuiri linjaa.

Kohta taas mennään, Jukka Kuiri lupaa.

Ykkösmatkat

Ajurinkatu 20, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 17, puh. 017 386 3223
myynti@ykkosmatkat.fi
www.ykkosmatkat.fi
www.ykkosgolf.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi