Valikko Sulje

Yövy edullisesti keskellä kaupunkia

Hostelli Hermanni sijaitsee keskustan läheisyydessä, Haapaniemen viehättävässä miljöössä. Tervetuloa yöpymään, matkailijat ja paikalliset, Olga Loukkola toivottaa.

Hostelli Hermanni sijaitsee erinomaisella paikalla Kallaveden äärellä ja vain reilun kilometrin päästä torilta.

Hostelli Hermannin rakennus henkii entisen tehdasalueen historiaa. Rauhallinen sijainti Haapaniemellä on erinomainen, sillä keskustaan pääsee nopeasti niin autolla, jalan kuin hostellin asukkaiden käytössä olevilla pyörilläkin. Hostellin yhteydessä on myös paikoitusalue henkilöautoille.
Siisteissä, kodikkaissa huoneissa löytyy valinnan varaa yhden hengen huoneista aina neljän hengen suurimpiin huoneisiin, joihin mahtuu myös laadukas varavuode.
– Olemme vastikään uusineet huoneiden runkopatjasängyt ja tyynyt, joten nyt yöpyjille on tarjolla entistäkin paremmat unet, Olga Loukkola kertoo.

Kodikasta majoittumista

Korona-aika on tuonut haasteensa myös Hostelli Hermannille, mutta toiminta on jatkunut niin normaalisti kuin se on ollut mahdollista.
– Haluan kiittää kaikkia asiakkaita, jotka ovat majoittuneet hostellissa ja tukeneet näin toimintaamme.
Paitsi matkailijoiden keskuudessa, hostelli on suosittu yöpymispaikka myös työmatkalaisille ja isommille työporukoille. Myös paikallisten kannattaa hyödyntää kodikas yöpymismahdollisuus.
– Meille on majoituttu esimerkiksi silloin kun oma koti on remontissa. Huoneiden lisäksi asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja keittiötilat. Keittiö on hyvin varusteltu, ja sieltä löytyvät kaikki astiat ja ruoantekovälineet kuten kotoakin. Kannattaa vinkata Hostelli Hermannista myös kesävieraille, jotka ovat tulossa kaupunkiin vierailemaan ja sukuloimaan, Olga muistuttaa.

Hostelli Hermanni
Hermanninaukio 3 D, 70100 Kuopio
puh. +358 40 910 9083
info@hostellihermanni.fi
www.hostellihermanni.fi