Valikko Sulje

Yritysten ja taloyhtiöiden sähköautolataus nykyaikaan

Yritykset asennuttavat yhä enemmän sähköautojen latausjärjestelmiä, kertovat itsekin sähköautoilla ajavat Marko Mielonen (vas.) ja Simon Brown.

Sähköautojen latausjärjestelmiä asennetaan koko ajan lisää yritysten ja taloyhtiöiden käyttöön. Paikallis-Sähkö Oy:n osaava suunnittelu- ja asennuspalvelu on kätevä ratkaisu uuden tekniikan käyttöönotossa ja latauspisteiden lisärakentamisessa.

Sähköautojen latausverkko laajenee nopeasti. Paikallis-Sähkö tarjoaa sähköautojen latausjärjestelmien toimitukseen koko paketin eli alkukartoituksen, suunnittelun ja rakentamisen niin yrityksille, taloyhtiöille kuin julkisiin latauspisteisiin. Yrityksissä ja taloyhtiöissä tarvitaan yhä laajemmin mahdollisuuksia sähkö- ja hybridiautojen lataukseen. Välttämättä ei ole tarpeellista asentaa latauspistettä kerralla jokaiselle yksittäiselle parkkipaikalle, sillä latauspaikkoja voidaan lisätä tarpeen mukaan.

– Erilaisia vaihtoehtoja on markkinoilla varsin paljon, mutta me tutkimme niitä kaikkia ja voimme suositella eri kohteisiin parhaiten sopivia ratkaisuja. Tämä on todella helppo toimintatapa yrityksille, isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille, myyntipäällikkö Marko Mielonen sanoo.

Latauspistevalmius pitää olla sekä jokaisessa uudessa taloyhtiössä että laajamittaisesti korjattavissa vanhoissa taloyhtiöissä, mikäli parkkipaikkoja on enemmän kuin neljä.

Lisäenergiaa auringosta

Paikallis-Sähköllä on osaamista ja kokemusta aurinkosähköjärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisesta.

Yritys on asentanut vuodesta 2017 lähtien yli tuhat aurinkopaneelijärjestelmää esimerkiksi omakotitaloihin, yrityksiin ja maatiloille. Tarkoituksenmukaisin kokonaisratkaisu edellyttää hyvin tehtyä tarvekartoitusta. Laskelmat kertovat selkeästi, millaisiin säästöihin oikein toteutetulla aurinkovoimalalla voidaan päästä.

Asiantuntijoille töitä tarjolla

Paikallis-Sähkö Oy palvelee kaikissa sähköistykseen, sähkölaitteisiin ja -tarvikkeisiin sekä turvajärjestelmiin liittyvissä asioissa. Yritys tekee myös sähköalan kunnossapitoja huoltotöitä pienissä ja isoissa kohteissa. Erikoisuutena on täyden palvelun ennakkohuolto kaikenkokoisille sähköjärjestelmille. Esimerkiksi vanhoissa taloyhtiöissä voidaan etsiä talon sähköverkon piileviä ongelmia.

Vuonna 1959 Kainuussa perustettu Paikallis- Sähkö Oy:n liikevaihto on 23 miljoonaa euroa. Yhdeksällä paikkakunnalla toimiva yritys työllistää noin 150 henkilöä sähköurakoinnissa, sähkötarvikekaupassa ja huoltotoiminnassa.

Yritys kuuluu pohjoismaiseen talotekniikan QMG-konserniin. Työkohteina on esimerkiksi julkisia rakennuksia sekä teollisuus-ja liikekiinteistöjä. Toiminta alkoi Kuopiossa vuonna 2012 ja toiminta on kasvanut mukavasti osaavan henkilöstön voimin. Työntekijöitä on nyt 25.

– Tarvitsemme lisää asiantuntijoita eri osa-alojen työtehtäviin. Olemme paikallinen toimija, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joten meidän palveluksessamme viihdytään, aluepäällikkö Veijo Malinen kertoo.

 

Paikallis-Sähkö Oy

Tehdaskatu 20
70620 Kuopio
puh. 040 861 9811
kuopio@paikallis-sahko.fi
www.paikallis-sahko.fi