Valikko Sulje

Atoy Autohuolto pitää pyörät pyörimässä

Työnjohtaja Juha-Matti Vikeväkorva ja korjaamopäällikkö Teemu Tiitinen ovat kokeneita autotekniikan ammattilaisia. Atoy Autohuolto on saavuttanut autokansan luottamuksen myös Kallaveden maisemissa.

Atoy Autohuolto panostaa moderniin huoltamotoimintaan ja monipuolisiin autoilijan palveluihin ympäri vuoden. Asiantuntemus yhdistettynä ammattitaitoon ja monipuolisiin oheispalveluihin on tehnyt siitä autoilijan luottokorjaamon myös rengasasioissa.

Kuopion Atoy Autohuolto löytyy Kuopion Kolmisopesta. Kaikkien merkkien kattavien autohuolto- ja korjauspalveluiden lisäksi Atoy Autohuolto on myös täyden palvelun rengasliike. Syksyn ja kevään rengasruletissa asiakkaan stressi on minimoitu, autossa on aina alla asianmukaiset renkaat ja omaa sesonkiaan odottava rengassarja on varmassa tallessa rengashotellissa.

Työn laadusta ei tingitä

Korjaamopäällikkö Teemu Tiitinen kertoo renkaidenvaihtosesongin olevan aina kiireistä aikaa, mutta silti työt tehdään aina huolellisesti.
– Väistämättä ruuhkia tulee, mutta ripeästä työtahdista huolimatta rengastöitä ei tehdä liukuhihnaperiaatteella, vaan jokaisen auton työt tehdään tarkan ohjelman mukaisesti. Varmistamme alusta loppuun saakka, että renkaat asennetaan huolellisesti ja että niiden kunto on hyvä tulevaa ajoa varten. Ilmanpaineista huolehditaan, kuten myös renkaiden tasapainotuksesta.
Tasapainotus tehdään asiakkaan pyynnöstä ja työnjohto auttaa arvioimaan sen tarpeellisuuden. Tasapainotus on tärkeää, sillä tasapainottamaton rengas täristää ja renkaat kuluvat epätasaisesti. Tasapainotuksella on oma merkityksensä ajamisen turvallisuuteen ja ajomukavuuteen.
Väärä ilmanpaine taas voi aiheuttaa monenlaisia haittoja, kuten renkaiden epätasaista kulumista, renkaan hajoamisen tai ajoneuvon hallitsemattoman käyttäytymisen.
– Ilmanpaineen tarkistus on oleellinen osa renkaanvaihtoa. Suoritamme myös alumiinivanteilla olevien renkaiden jälkikiristyksen. Jälkikiristys tulisi tehdä noin 50 – 100 kilometrin ajon jälkeen siitä, kun renkaat on vaihdettu. Jälkikiristyksellä varmistetaan, että rengas on turvallisesti kiinni myös ensimmäisten ajojen jälkeen. Meille on kunnia-asia, että asiakas jatkaa matkaa renkaidenvaihdon jälkeen turvallisesti ja mukavasti, Tiitinen kertoo.

Helppo säilytys rengashotellissa

Renkaiden vaihto voi siis käsittää useammankin toimenpiteen, riippuen aina asiakkaan tilanteesta. Atoy Autohuolto tarjoaa lisäksi kesä- tai talvirenkaille säilytyspalvelun rengashotellissa. Rengashotelli säilyttää nimensä mukaisesti renkaat asianmukaisissa oloissa ja kaikkien renkaiden kunto tarkistetaan aina ennen uudelleenasennusta.
– Atoy Autohuolto tarjoaa kattavat palvelut, jotka kaikki saavat helposti samalta tiskiltä. Kun auton jättää meille renkaidenvaihtoon, me vastaamme siitä, että matka jatkuu asianmukaisilla renkailla ja autoilu on renkaiden puolesta turvallista. Kun on aika uusia rengaskerta, valikoimistamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Paras renkaiden vaihtoaika ei ole välttämättä sääennusteen lupaama talven alkaminen, sillä renkaiden vaihtopisteet voivat ruuhkautua. Siksi renkaiden vaihtoaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Käytössämme on ajanvarauspalvelu, jota voi käyttää kätevästi verkkosivuillamme, Teemu Tiitinen ohjeistaa joustavaan renkaidenvaihtoon.

Bridgestone on varma valinta talvikeleille, Teemu Tiitinen vinkkaa.

Atoy Autohuolto

Kolmisoppi
Kolmisopentie 18
70780 Kuopio
puh. 010 232 8507
ma – pe 7.30 – 17
kolmisoppi@atoy.fi
www.atoyautohuolto.fi