Valikko Sulje

Auto Hohde muutti Leväselle

Käytännöllisemmissä ja avarammissa tiloissa Satulasepänkadulla pesut, myllytykset ja pinnoitukset onnistuvat entistäkin sujuvammin, Jenny Koponen kertoi toukokuussa remontin keskeltä.

Autojen puhdistuksen ja suojauksen kokenut ammattilainen Auto Hohde tekee ulko- ja sisäpesujen lisäksi kestäviä kovavahauksia, myllytystä eli maalipinnan koneellista kiillotusta sekä erilaisia kestopinnoitteita. Yritys perustettiin vuonna 2015 ja toiminta alkoi Väliköntiellä. Nyt on kuitenkin tehty yrityksen ensimmäinen muutto. Uudet toimitilat löytyvät Leväseltä Satulasepänkadulta.

Tutut palvelut uusissa tiloissa

– Entiset vuokratilat alkoivat käydä ahtaiksi. Kun tämä uusi tila tuli myyntiin, oli aika pakata pesurit ja kemikaalit ja siirtää palvelut omaan, avarampaan halliin. Leväsellä olemme vähemmän ruuhkaisessa paikassa kuin aiemmin ja meille on nyt helppo tulla mihin aikaan tahansa päivästä. Tervetuloa tutustumaan ja laitattamaan ajopeli kesäkuntoon, vaikka uudessa kahviossamme kahvikupin ääressä odotellen, yrittäjä Jenny Koponen toivottaa.

– Kunnon pinnoitteella maalipinta kestää tyylikkäänä kesäteiden pölyn ja kiveniskemät. Sisäputsaus kannattaa tietysti aina. Käytössä Auto Hohteella ovat edelleen Innokemin huipputuotteet. Lomareissuille on Kiva lähteä sisäpuhtaalla autolla, jonka ratin takaa näkee ajaa turvallisesti kohti kesäillan auringonlaskua.

 

Auto Hohde J. Koponen

Satulasepänkatu 6-8
70780 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi