Valikko Sulje

Auton vuosisiivous kannattaa

Avensis sai vahan pintaan ja sisätilat siistiksi. Näillä mennään jo pitkälle tätä vuotta, Jenny Koponen vinkkaa.

Auton maalipinnat pysyvät kiiltävinä huomattavasti kauemmin ja hankalakin lika lähtee ulkoa ja sisältä, kun työt tekee alan erikoisosaaja. Auto Hohde on auton puhdistuksen ja suojauksen kokenut ammattilainen Kauppapaikka Birgerissä.

Yrittäjä Jenny Koponen painottaa auton puhtauden olevan paitsi ulkonäkö- myös turvallisuusasia. Kevät on hyvää aikaa laittaa perusasiat kuntoon.
– Julkisissa parkkihalleissa omatoiminen auton huolto ei onnistu ja harvalla on käytössään sisäpesuun soveltuvaa lämmintä autotallia. Meillä tulee tehokkaasti puhdasta ja epäpuhtaudet saavat kyytiä koirankarvoista kahvitahroihin. Auton sisäilmassa eron huomaa heti, puhtaassa autossa on miellyttävä matkustaa, Jenny kertoo.

Kestävää suojaa ja ajomukavuutta

Auto kannattaa vahata vähintään kerran vuodessa. Auto Hohde tekee vahaukset käsityönä ja asianmukaisin varustein, huippuluokan Innokem-, Trans Clean ja Koch Chemie -autokemikaaleja käyttäen. Kovavahauksella tuloksena on jopa vuoden suoja uv-säteilyn ja hapettumisen kaltaisilta ulkoisilta rasituksilta.
– Kustannustehokas tapa pitää huolta autostaan on vähintään kerran vuodessa tuoda auto vahaukseen ja sisätilojen puhdistukseen. Oikein vahattuun autoon ei lika tartu herkästi ja siisti sekä puhdas verhoilu ja jalkatilat ovat osa mukavaa autoilua, Jenny Koponen vinkkaa.
Huippuluokan autokemikaalit ovat Auto Hohteella myös kuluttajien saatavilla. Ammattilaistason autokemikaaleja on myynnissä kuluttajapakkauksissa myös kotona tapahtuvia huoltoja varten.

Auto Hohde J.Koponen

Väliköntie 4
70700 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 040 589 4890
www.autohohdekoponen.fi