Valikko Sulje

Kansansuosikki Qashqai uusiutui

Kuopiolaiset saivat esimakua uudesta Qashqaista jo toukokuussa, kun kiertueauto käväisi Väänäsen Autossa.

Nissanin Qashqai on vuodesta toiseen napsinut paalupaikkoja katumaastureiden myyntilistoilla. Qashqai onkin pitänyt suosionsa suomalaisten sydämissä. Uusiutuneesta vuoden 2021 mallista odotetaan jälleen hittituotetta.

Kuopiossa Qashqaita myy Nissanin merkkiliike Väänäsen Auto Oy Käenkujalla, Puijonlaaksontien ja Kellolahdentien saumassa.
– Qashqain suosiota selittää hinta-laatusuhde ja tietysti auton ominaisuudet. Autossa on korkea maavara ja sillä on miellyttävä ajaa niin mökkitiellä kuin kaupungissa. Lisäksi sen jälleenmyyntiarvo on hyvä, arvioi tuotepäällikkö Riku Hakkarainen Väänäseltä.
Qashqai on tehty pitkälti kansan toiveiden mukaan. Hakkarainen uskoo, että uudesta mallista tulee jälleen suosittu.
– Asiakkaat ovat tykänneet uudistuksista. Vielä viisi vuotta sitten meni paljon perusmalleja, mutta nykyisin varusteiden merkitys korostuu; on ajotietokonetta, peruutustutkaa, ajoavustajaa, automaattivaihteisto ja kehittyneet valot, luettelee Hakkarainen.
Kevythybridijärjestelmä vähentää entisestään auton kulutusta ja päästöjä. Myöhemmin vaihtoehdoksi tulee uusi e-POWER-voimalinja, joka yhdistää täyssähköautoista tutun ajokokemuksen ja polttomoottorin käytännöllisyyden.
Uusi Qashqai tarjoaa entistä enemmän myös tilaa, upean muotoilun, edistykselliset turvateknologiat ja kuljettajaa avustavat ominaisuudet.
Älyteknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomiomaan ympäristöä.
– Järjestelemät tarkkailevat ajoa, tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen. Ne esimerkiksi palauttavat auton omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta, kuvailee Hakkarainen.

Lentopallolegenda tykkäsi

Kuopiossa Qashqai näkyy katukuvassa, sillä kanta-asiakkaita ja merkkiuskollisia on paljon. Väänäselle uudet mallit saapuvat juhannusviikolla, jolloin ne ovat myös koeajettavissa.
Ennakkoon uuteen Qashqaihin oli mahdollista tutustua jo toukokuussa, kun kiertueauto oli näytillä. Qashqaihin tutustumassa kävi myös lentopalloilijalegenda Jouni Parkkali, joka on ollut tyytyväinen Väänäsen Auton Nissaneihin ja Subaruihin.
Uusi Qashqai miellytti Parkkalia, sillä tilaa oli mukavasti pitkälle miehelle. Auto ja Väänäsen Auto saavat vuolaat kehut.
– Palvelusta pitää antaa 10+, kehui Parkkali.

Väänäsen Auto Oy
Käenkuja 1, 70340 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
automyynti@vaanasenauto.fi
www.vaanasenauto.fi