Valikko Sulje

Käsinpesulla laatupuhtautta

Kun auto pestään käsityönä, tuloskin on ensiluokkainen, Jenny Koponen lupaa.

Talvella kura lentää ja maantiesuola iskeytyy maalipintaan kuluttaen autoa korroosion kautta arvaamattoman nopeasti. Auto Hohde -yrittäjä Jenny Koponen tietää, että puhtaus ja suojaus ovat auton kunnossapidon tärkeitä elementtejä.
– Milloin autollesi on tehty jotain muutakin kuin pelkkä enimmät huuhteleva koneellinen harjapesu? Onko piki ja rauta poistettu auton pinnasta ja onko oikeanlaisilla pesuaineilla saatu suolalika pois? Pinttynyt lika vaurioittaa maalipintaa. Normaali automaattipesu ei ylety kaikkiin koloihin, missä korroosio muhii.

Suojapinnoite antaa pitkän suojan

Käsinpesu oikeilla menetelmillä ja kemikaaleilla on tarkkuustyötä, missä tehdään laatupuhdasta jälkeä. Päältäpesun lisäksi ei kunnon sisäpesukaan ole pahitteeksi ajomukavuuden kannalta.
– Kunnon pesun jälkeen suosittelen myös joko kestovahaa tai pinnoitetta, niiden avulla on mahdollista huomattavasti pienentää talvikauden kelien kuluttavaa vaikutusta., Jenny vinkkaa pesun jatkotoimista.
– Todella luja keraaminen maalipinnan suojapinnoite suojaamaan korroosiolta on Inno Ceramic 2000 UHTFT, jolle annamme peräti kolmen vuoden takuun. Kolmeksi talveksi maalipinta on siis suojassa normaalikulumiselta, Jenny lisää.

Auto Hohde J.Koponen

Kauppapaikka Birger
Väliköntie 4, 70700 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 040 589 4890
www.autohohdekoponen.fi