Valikko Sulje

Keraaminen pinnoite talvisuojaksi

Tämä autoliikkeen laatuauto on lähdössä pesuun niin sisältä kuin ulkoakin, Jenny Koponen näyttää.

Kuopiolainen Auto Hohde on autojen puhdistuksen ja suojauksen kokenut ammattilainen. Ulko- ja sisäpesujen lisäksi tarjolla on kestäviä kovavahauksia, myllytystä eli maalipinnan koneellista kiillotusta sekä erilaisia kestopinnoitteita.

Syksyn kuraiset rönttäkelit ja suolatut talvitiet kuluttavat maalipintaa tehokkaasti ja ruoste pääsee vauhtiin ellei autoa ole suojattu pinnoitteella. Keraaminen pinnoite antaa auton maalipinnalle kestävän vuosiksi. Syksy on oikea hetki tehdä pinnoitus, silloin pinnoitteesta saa täyden hyödyn heti. Auton sisäpesu kuuluu sekin suositeltaviin syyspuuhiin.

Kestävä suoja vuosiksi

Suojapinnoite kannattaa laittaa syksyllä, silloin sen vaikutusaikaan mahtuu ainakin kaksi talvikautta. Yrittäjä Jenny Koponen käyttää paikallisia laatutuotteita.

– Inno Ceramic 2000 UHTFT on kuopiolaisen Innokemin tuotemerkki. Se on kestävä keraaminen maalipinnan suojapinnoite, joka suojaa korroosiolta sekä tavallisilta normiajossa tulevilta naarmuilta. Maalipinta on suojassa normikulumiselta todella pitkään, annamme pinnoitteelle kolmen vuoden takuun. Kun ottaa autolle pinnoitteen, suosittelen samalla kertaa kunnon sisäpesua Innokemin laatukemikaaleilla ja oikeilla työtavoilla. Puhdas tuulilasi ei huurru niin herkästi eikä siisti jalkotila kerää huurtumista aiheuttavaa lunta ja jäätä. Puhtaus on osa turvallista autoilua, Koponen vinkkaa.

Auto Hohde J.Koponen

Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 044 589 4890
ma – pe 8-16 
www.autohohdekoponen.fi