Valikko Sulje

Kunnon kesärenkaat Rengaskulmasta

Rengaskulman Juha Julkunen (vas.) ja Mika Keinänen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi hyville rengas- ja vannekaupoille.

Kesärenkaiden kulutuspinta kannattaa tarkistaa ennen renkaanvaihtoa. Myös oikeat rengaspaineet merkitsevät turvallista ja mahdollisimman taloudellista ajamista.

Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien urasyvyyden pitää olla vähintään 1,6 mm, mutta kesärenkaiden suositeltu urasyvyys märällä tiellä ajettaessa on vähintään 4 mm.
Rengaskulman hyvissä valikoimissa on tarjolla kesärenkaita erilaisiin tarpeisiin. Uutuusmallina on muun muassa Nokia Hakka Green 3, jonka märkäpito-ominaisuudet ovat A-luokkaa.
– Samanhintaisilla merkkirenkailla, kuten Goodyear, Nokia ja Continental, ominaisuudet ovat melko samanlaiset. Keskihintaisilla Kumho- ja Hankook-renkailla on myös oma käyttäjäkuntansa, Juha Julkunen esittelee.
Rengaskulma myy ja asentaa asialliset kesärenkaat ja alumiinivanteet. Myös käytettyjä renkaita yksittäin ja sarjoittain sekä moottoripyörien renkaita on hyvä valikoima.

Oikeat ohjauskulmat

Mika Keinänen huomauttaa, että jos renkaat ovat kuluneet epätasaisesti tai auton ajettavuus tuntuu huonolta, syynä voi olla pyörien väärät ohjauskulmat.
– Meillä voidaan tarkistaa ja korjata ohjauskulmat. Oikeat ohjauskulmat pidentävät renkaiden käyttöikää sekä parantavat polttoainetaloudellisuutta, turvallisuutta ja ajettavuutta.

Rengaskulma

Liipasintie 3, 70460 Kuopio
puh. 017 262 3133, fax. 017 626 431
ma – pe 8 – 17
sesonkiaikana myös la 9 – 13
rengaskulma@gmail.com
www.rengaskulma.com