Valikko Sulje

Öljynvaihtoa moottori kiittää

Aku Tuomainen seuraa, kun Teemu Valkonen on Jouko Eskelisen auton kimpussa. Eskelinen on käynyt Öljy-Jokerilla öljynvaihdossa useasti ja ollut tyytyväinen nopeaan palveluun.  

Öljy-Jokerin Niiralan toimipisteessä asiakas ei ennätä pitkästyä. Auto halliin ja parinkymmenen minuutin päästä ulos uusien öljyjen kanssa. Asiakas on sillä aikaa juuri ennättänyt hörpätä kahvit ja lukea lehden.
Ja auton moottori kiittää. Öljynvaihdon jälkeen ajopeli voi taas niellä huolettomia kilometrejä.
– Teemme asiakkaalle öljynvaihdot aikaa varaamatta. Olemme panostaneet helppouteen ja nopeuteen. Öljynvaihtoon menee keskimäärin 20 minuuttia, kertoo Öljy-Jokerin asentaja Aku Tuomainen.
Hänen ja Teemu Valkosen käsissä öljynvaihto hoituu livakasti. Odotusta ei juurikaan tule, eikä asiakkaan tarvitse kauaksi lähteä. Korkeintaan asiakastilan puolelle kahville.

Myös ilmastointia huollettava

Ihmiset pitävät Tuomaisen mukaan aika hyvin huolta öljynvaihdosta. Tosin usein muistetaan väärin, milloin viimeksi on vaihdeltu.
– Öljynvaihto tuo moottorille pitkäikäisyyttä, eikä moottoriin pääse syntymään likakerrosta.
Öljynvaihdon ohella Niiralassa vaihdetaan useimpiin autoihin myös ilmansuodattimia ja sisäilman suodattimia.
Kesäaikaan kannattaa muistaa myös käyttää autoa ilmastointihuollossa, joka myöskin on osa Öljy-Jokerin Niiralan toimipisteen palvelua.
Lisäksi siellä tehdään myös päältä pesuja, vahauksia ja sisäpuhdistuksia sekä otsonointeja. Kallantien toimipisteellä on Öljy-Jokeri korjaamopalvelut.

Öljy-Jokeri Oy

Niiralankatu 25, 70600 Kuopio
ma – pe 9 – 17
puh. 017 261 7728
niirala@oljyjokeri.fi,
www.oljyjokeri.fi